Nieuwe bezorg momenten

Nieuwe bezorg momenten

Wanneer krijg ik mijn producten geleverd?

Op dit moment verzend The Cool Market op 2 dagen in de week. Op dinsdag en vrijdag. Je kunt zelf kiezen welke van deze avonden tussen 17:00 en 22:30 je wilt dat er geleverd wordt. De leveringen vinden plaats via een gespecialiseerde pakketbezorger (TRUNKRS). De pakketbezorger laat je ruim van te voren (rond 14u) een tijdvak van 30 minuten weten waarin ze verwachten de bestelling af te leveren. Ook ontvang je een track and trace code, waarmee je het pakket live kan volgen en zo nodig direct kan chatten met de helpdesk van TRUNKRS. We hopen spoedig te kunnen starten met meerdere bezorg momenten per week. 

Waar bezorgen jullie?

The Cool Market bezorgd op dit moment in heel Nederland, exclusief de Waddeneilanden.

Kan ik aangeven wanneer ik mijn gerechten bezorgd wil krijgen?

Ja, je kan dit aangeven tijdens het afrekenproces.

Wat zijn de verzendkosten?

Het verzenden van ingevroren pakketten is zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen enigszins complex. Wij rekenen de volgende kosten voor een verzending:

  • Pakketten onder de €80,- hebben verzendkosten van €12,50.
  • Pakketten boven de €80,- worden gratis verzonden.

Hoe worden de ingevroren gerechten en producten verzonden?

Het verzenden van ingevroren etenswaren is uiteraard wat complexer dan een normaal pakket. Wij pakken je pakket in de ochtend in een duurzame goed isolerende doos in en hier voegen wij een zak met droogijs (-78C) aan toe. Zo blijven de producten stijf bevroren tot ze tussen 17:00-22:30 bij je worden bezorgd.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »