Tot € 80 rekenen wij € 7,95 bezorgkosten!

Italiaans restaurant Belcapo

2 Product(en)

Belcapo staat voor pure Italiaanse gerechten bereid met liefde, aandacht en unieke ingrediënten!

Sorteren op: Standaard
Originele lasagne Bolognese (1p)

Restaurant Belcapo

Originele lasagne Bolognese (1p)
10,95
Parmigiana (1p)

Restaurant Belcapo

Parmigiana (1p)
12,35

What a Pasta - Restaurant Belcapo 

What a Pasta staat voor pure Italiaanse pasta's. Vers met liefde en aandacht bereid, met pure unieke Italiaanse ingrediënten en zonder kunstmatige smaakmakers, zodat jij altijd heel makkelijk en snel een stukje Italië op tafel kan zetten.

Twee Italiaanse vrienden met een totaal andere achtergrond die elkaar in Luxemburg leerden kennen. Giuseppe, die uit de financiële wereld komt en Patrizio, opgegroeid in het horeca-vak, gooiden samen het roer om om een stukje Italië naar Nederland te brengen met restaurant Belcapo in Helmond.

Belcapo haalde al in haar eerste jaar een vermelding bij magazine Delicious bij de ’10 beste Italiaanse restaurants van Nederland’, is al meerdere jaren op een rij Insider bij TheFork en je vindt er menig Italiaan uit de wijde omtrek.

Tijdens de Corona-crisis moesten alle zeilen worden bijgezet, maar is de nostalgie voor de pure smaak van Italië, de liefde voor ongedwongen gezelligheid en hun passie voor echt lekker en authentiek Italiaans eten er zeker niet minder om geworden. Naast Belcapo werd de basis gelegd voor What a Pasta.

Met What a Pasta hopen zij in heel Nederland harten te kunnen veroveren met de pure smaak en het gemak van vriesverse authentieke, ambachtelijke pasta-gerechten van de Chef voor thuis.  Voor vele avonden Italiaanse gezelligheid; culinair genot & tijd voor elkaar.

Benvenuti in Italia, …bij jou thuis of in ons unieke restaurant!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.belcapo.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »