Vers ingevroren maaltijden van toprestaurants in een paar clicks bestellen, en ze de volgende dag op je deurmat vinden? The Cool Market maakt het mogelijk. De webshop heeft voor ieder wat wils, waardoor altijd wel wat lekkers is te vinden om thuis aan de keukentafel van te genieten. Wij probeerden de Vega Box voor je uit, waar we je graag meer over vertellen. 

The Cool Market rekent af met het slechte imago van diepvriesmaaltijden

Maaltijdservice The Cool Market startte in 2021, en is in handen van de broers Tom en Frank van der Wagen. The Cool Market biedt kansen aan restauranthouders, vaak kleinere ondernemers, die dankzij het platform hun klantenkring in heel Nederland zien groeien. The Cool Market rekent af met het slechte imago van diepvriesmaaltijden: de meeste chefs vriezen de gerechten direct vers in met behulp van shockvriezers, waardoor smaak en vitamines behouden blijven.

Binnen 1 à 2 dagen wordt jouw bestelling bij je thuisbezorgd door heel Nederland. Je kunt de maaltijden los bestellen, of meteen gaan voor een box waarvan je meerdere dagen kunt eten. Hiermee is de service zowel geschikt voor grote als kleine huishoudens.  

Binnen een handomdraai de lekkerste (vega) gerechten op tafel

Wij kozen voor een Vega Box, waar we meerdere dagen heerlijk van hebben kunnen eten. In de box troffen wij onder meer ‘Palak Paneer met jeerarijst’ van India Palace uit Apeldoorn, groene curry met groenten van Thais restaurant Baiyok, en Parmigiana van Belcapo. Alle gerechten zijn verpakt in bakjes of gevacumeerde zakken, waardoor je het gemakkelijk kunt opwarmen in de oven, magnetron, of pan. Kom je er toch niet helemaal uit, of wil je meer weten over de restaurants, dan kun je klikken op de bijgevoegde QR-codes. Binnen een handomdraai zet je zo de lekkerste gerechten op tafel van toprestaurants.

Oh, en ook handig: eet je niet alles op in een week, dan kun je het gewoon in je vriezer bewaren voor een later moment. Makkelijker gaat het bereiden van lekker eten niet worden!