Sluiten

  Over ons!

  Hoi en welkom bij The Cool Market!

   

  De "over ons" pagina zou eigenlijk gevuld moeten worden met talloze mensen, restaurants en andere partners waarmee The Cool Market realiteit is geworden. Maar mijn naam (Tom) zal je nu nog vooral voorbij zien komen, aangezien ik het vuurtje als oprichter ben gestart.

  De bekende Chef-kok Jan Smink en ik (wit hemd).

   

  Ik ben Tom van der Wagen, woon in Utrecht met mijn gezin en ik houd o.a. erg van koken en lekker eten. Met mooie producten heerlijke gerechten creëren met en voor de mensen die je lief hebt. En vervolgens hier samen van genieten. Voor mij, en ik weet voor heel veel anderen zit een stukje geluk in elke heerlijke maaltijd.

   

  Alleen is het voor bijna iedereen onmogelijk om hier altijd uitgebreid de tijd voor te nemen. Zoals ik zelf ook merk komt het nogal eens in het gedrang met de dynamiek van werk, gezin, sport, sociaal leven, etc. En de consequentie daarvan is dat je al snel terug gaat naar (gezamenlijk) eten i.p.v. heerlijk eten. En dus gaat schaven aan dat stukje geluk, terwijl dat helemaal niet hoeft.

   

  Met het inzetten van ingevroren eten kan je zoveel meer gemak, flexibiliteit en keuzemogelijkheden toevoegen in je leven, dat je in principe altijd lekker kan eten. Hoe meer ik erin dook, hoe meer ik overtuigd werd. Bijna alle restaurants werken al veel met ingevroren producten, in vele landen om ons heen is het al veel meer ingebed in de samenleving, het is een conserveringsmethode waarbij je de tijd even stil zet en geen chemische middelen hoeft te gebruiken en de logistiek kan tegenwoordig strak en goed ingericht worden, zodat vrijwel iedereen bereikt kan worden.

   

  Laat die fantastische koks doen waar ze zo goed in zijn, heerlijk koken!! Dan kunnen wij (jij en ik) ons concentreren op waar wij het verschil kunnen maken en dan toch nog een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Dit is winnen voor iedereen!

   

  Het idee achter The Cool Market heb ik sinds eind 2019 uitgewerkt in samenwerking met heel veel mensen om mij heen. Ik houd zoals gezegd erg van koken en vroor al geregeld gerechten in. Toen ik na zat te denken over het starten van een eigen (vrij specialistisch) restaurant kwam ik erachter dat je eigenlijk maar een heel klein stukje van Nederland kan benaderen als goed restaurant. Ook al zouden waarschijnlijk veel mensen open staan voor de heerlijke gerechten. Het organiseren van een goede webshop, logistiek en voldoende mensen die op de hoogte zijn is praktisch onmogelijk in je eentje. En hierin zag ik een kans, want gezamenlijk kan dat wel. Inmiddels wil ik niet meer professioneel zelf gaan koken, maar het heerlijke eten van al die fantastische koks die er in Nederland zijn veel makkelijker beschikbaar maken. Mocht je leuke tips, opmerkingen, of iets willen delen, laat het me weten via [email protected] 

   

  The Cool Market  EET.ALTIJD.LEKKER.

   

   

  Algemene informatie:

  Telefoonr: 0610798136

  Emailadres: [email protected]

  Vestigingsadres: Proostwetering 41, 3543AC, Utrecht (Flexizonegebouw)

  Kvknr: 81740786

  BTWnr: NL003597788B36

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »