Gratis bezorging vanaf € 50 tijdens EK Voetbal

Coole Chef van The Cool Market

Coole Chef van The Cool Market

Lucas Obbema nieuwe gezicht van de zaak. 


We tellen af naar 1 februari; de dag dat The Cool Market haar vleugen uitslaat met een nieuw magazijn en een nieuwe, Coole Chef. Samen met Emile van der Linde neemt hij de organisatie onder zijn hoede.

Lucas Obbema (39) neemt een flinke brok aan horeca ervaring mee. De laatste jaren bouwde hij zijn netwerk uit bij gerenommeerde restaurants en chefs als een van de teamleden van Smaragd Wijnen. En die kennis en dat netwerk adopteren we graag bij The Cool Market.

"Samen met het team willen Emile en ik gaan bouwen aan een breder assortiment van vers ingevroren maaltijden van meerdere restaurants van naam uit het hele land. Die we aan blijven bieden aan onze groeiende schare aan particulieren. Niet alleen de thuischefs of gezinnen die na een drukke dag snel een mooie maaltijd tafel willen; ook voor studenten, avonden met vrienden en familie gaan we 'gemak met een ster' bieden. Op verzoek gaan we aan de slag met abonnementen. Nee, geen zorgen, zonder verplichtingen of kleine lettertjes. Het gemak van vers ingevroren maaltijden die eenvoudig te bereiden zijn blijft onze essentie.

We gaan steeds meer bedrijven bedienen met ons assortiment. Zodat er tijdens een team overleg 's avonds, tijdens een training of workshop, een klant bijeenkomst of een kick-off meer dan goed eten beschikbaar is, zonder al die voorbereidingen. Ja, wij zorgen desgewenst ook voor ovens, vriezers en zelfs personeel. 

Alleen bedrijven? Zeker niet, ook voor de kinderopvang, zorgcentra, hotels, vakantieparken en sportscholen zijn we in gesprek. Je leest het; 2024 wordt een cool jaar voor ons team."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »