Productinformatie
Boerenkool met gehaktballen in heerlijke rijke authentiek getrokken jus.
Bereidingsinstructie
Direct uit de vriezer te gebruiken
1. Direct uit de vriezer te gebruiken.
2. Ontdooi via de ontdooistand van de magnetron of laat langzaam in 8 uur ontdooien in de koelkast. Houdt de folie eerst intact.
3. Verwarm na het ontdooien in ca. 6 minuten op 600w in de magnetron. Tussentijds 1-2 keer doorroeren en de warmte beoordelen.
Tip(s): Gerecht is al helemaal compleet, maar wat goede mosterd is altijd heerlijk.
Restaurant Smink
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Boerenkool met gehaktballen
Zeer smaakvolle boerenkool, met goed gekruide en malse gehaktballen en van runderbotten getrokken jus. Een klassieker uit de Nederlandse keuken, maar dan van Jan!
Ingrediënten
aardappels, boerenkool, volle melk, roomboter, zout, uienpoeder, peper, nootmuskaat (boerenkool), 44% rundvlees, 44% varkensvlees, slagroom 35%vet, keukenzout, zetmeel, specerijen, citrusvezel, meel (rijst, maïs), dextrose, stabilisator (E407), plantaardige olie (koolzaad), aroma (gehaktbal), water, kalfsbotten, broeipoten, rode wijn, winterpeen, ui, prei, knolselderij, tomatenpuree, knoflook, peterselie, zout, thijm, rozemarijn, laurier, kruidnagel, jeneverbes, peper (jus)
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 579,5 |
Kcal | 139,0 |
Vet | 8,2 |
Waarvan verzadigd vet | 4,0 |
Koolhydraten | 10,5 |
Waarvan suikers | 0,9 |
Eiwit | 5,2 |
Zout | 1,0 |