Nederlands
1p

NIEUW Smink voorjaarsstamppot met raapstelen en sukade

Restaurant Smink*

Op voorraad
12,95

Adviesprijs: €14,50

Je bespaart 11%

  • In heel NL bezorgd.
  • Kies zelf voor dinsdag of vrijdag.
  • Bezorging tussen 9u - 22u.

Productinformatie

Een voorjaarsstamppot met een bite! Klassieke aardappelprak, met raapstelen die pit hebben, sukade van het Friese rund en een jus zoals we gewend zijn! 

Bereidingsinstructie

Direct uit de vriezer in de oven, oven op 120 graden hetelucht, kleine gaten maken in de folie, +/- 45 minuten in de oven warm laten worden, eventueel na 35 minuten folie eraf en omroeren dan nog 10 min.

Eet smakelijk.

 

Ingrediënten

Aardappelen, halfvolle melk, roomboter(melk), zout, witte peper, suiker, uien, soja olie, raapstelen, kalfsjus(selderij en bleekselderij), water, tomaat, Thijs, steranijs, rozemarijn, rode wijn, peterselie, laurier, kruidnagel, jeneverbes, winterpeen, prei, knoflook, kalfsbotten, broeipoten, zwarte peper en rundersukade.

 

Restaurant Smink* 

Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/

 

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 892
Kcal 213
Vet 18
Waarvan verzadigd vet 9,1
Koolhydraten 8,2
Waarvan suikers 7,4
Eiwit 4,8
Zout 0,47

 

Specificaties

Keuken: Nederlands
Aantal personen: 1p
Portiegrootte: Ruime maaltijd
Gewicht: Ca. 700gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »