Productinformatie
Een voorjaarsstamppot met een bite! Klassieke aardappelprak, met raapstelen die pit hebben, sukade van het Friese rund en een jus zoals we gewend zijn!
Bereidingsinstructie
Direct uit de vriezer in de oven, oven op 120 graden hetelucht, kleine gaten maken in de folie, +/- 45 minuten in de oven warm laten worden, eventueel na 35 minuten folie eraf en omroeren dan nog 10 min.
Eet smakelijk.
Ingrediënten
Aardappelen, halfvolle melk, roomboter(melk), zout, witte peper, suiker, uien, soja olie, raapstelen, kalfsjus(selderij en bleekselderij), water, tomaat, Thijs, steranijs, rozemarijn, rode wijn, peterselie, laurier, kruidnagel, jeneverbes, winterpeen, prei, knoflook, kalfsbotten, broeipoten, zwarte peper en rundersukade.
Restaurant Smink*
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 892 |
Kcal | 213 |
Vet | 18 |
Waarvan verzadigd vet | 9,1 |
Koolhydraten | 8,2 |
Waarvan suikers | 7,4 |
Eiwit | 4,8 |
Zout | 0,47 |