Indonesisch
2p

Sambal Goreng Udang, gebakken garnalen in kokosmelk

Toko Bopp

Niet op voorraad
21,95
  • In heel NL bezorgd (excl. Waddeneilanden)
  • Kies zelf op maandag, woensdag of vrijdag
  • Bezorging tussen 17u - 22u

Productinformatie

Sambal Goreng Udang zijn gebakken garnalen in kokosmelk. Een heerlijke combinatie aan smaken en een echte Indonesische klassieker!

Bereidingsinstructie

Direct uit de vriezer te gebruiken.

1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking (500gr) 20 min in het rustig kokende water. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens.
3. Serveer de Udang het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met eventuele (bij)gerechten en geniet!

Tip: Geniet van de pure smaak door juist met witte rijst te eten en alleen wat gebakken krokante uitjes erop te serveren!

Tips voor een complete maaltijd

De Udang wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Putih (witte rijst), Nasi Koening of Nasi Goreng en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew. 

Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:

  • Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
  • Sambal
  • Bali ei; ei in balisaus
  • Seroendeng; geroosterde kokos
  • verschillende soorten kroepoek

Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met uw naasten!

Toko Bopp 

Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl 

Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!

Sambal Goreng Udang 

Sambal Goreng Udang zijn gebakken garnalen in kokosmelk. Een heerlijke combinatie aan smaken en een echte Indonesische klassieker!

Ingrediënten

Garnalen, ui, kokosmelk, melk, zonnebloemolie, salamblad, laos, limoenblad, trassi, sambal, groentebouillon, bamboescheuten, mais, petehbonen, groene en rode pepers, suiker en knoflook.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een melk incl lactose en/of een vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 391,1
Kcal 93,6
Vet 4,6
Waarvan verzadigd vet 1,1
Koolhydraten 2,7
Waarvan suikers 1,7
Eiwit 10,1
Zout 0,5

 

Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit! 

The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Specificaties

Keuken: Indonesisch
Aantal personen: 2p
Portiegrootte: Ruime porties
Gewicht: Ca. 500gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »