Sambal Goreng boontjes zijn pittige gekruide boontjes en een klassiek Indonesisch groentegerecht. Kort geblancheerde boontjes warm gemengd met kruiden en specerijen die daardoor goed zijn opgenomen. Lees meer..
Sambal Goreng boontjes is een portie van 500gr pittige gekruide boontjes voor 2-4 personen.
De Sambal Goreng boontjes zijn ook hier te bestellen in een compleet 1-persoons Indonesisch menu met Rendang, Sambal Goreng Boontjes en Nasi Goreng.
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Sambal Goreng boontjes zijn pittige gekruide boontjes en een klassiek Indonesisch groentegerecht. Voor de Sambal Goreng boontjes, wordt eerst de boemboe (kruiden en specerijenmengsel) gebakken, waarna de kort geblacheerde boontjes worden toegevoegd en meteen van het vuur worden gehaald. Zo staan de boontjes open om de smaak op te nemen en houden ze hun bite voor bij jou thuis.
De boontjes zijn direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water. Leg de gevacumeerde verpakking 10 min in het rustig kokende water. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens. Uiteraard kunnen de boontjes ook langzaam ontdooid worden en vervolgens op eenzelfde manier verwarmd worden of kort in een pannetje, zodat ze hun bite behouden.
Serveer de boontjes het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met de andere (bij)gerechten en geniet!
Tip:VULLEN
De boontjes worden in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Goreng, Nasi Koening of Nasi Putih (witte rijst) en aan vleesgerechten zoals Daging Rendang (rund), Blado (rund), Bali Ajam (kip) of Ikan Kari (kabeljauw).
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Suggestie van Grapedistrict: Volgt nog!
Sperziebonen, ui, tomaat, mais, rode paprika, groene paprika, salamblad, laos, djeroekblad, trassi, sambal, tomatenpuree, knoflook, suiker, vetsin, bouillonpoeder en zout.
Niet geschikt voor mensen met een vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 174 |
Kcal | 41,2 |
Vet | 0,3 |
Waarvan verzadigd vet | 0,1 |
Koolhydraten | 5,7 |
Waarvan suikers | 4,3 |
Eiwit | 2,5 |
Zout | 0,9 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Sambal Goreng boontjes zijn pittige gekruide boontjes en een klassiek Indonesisch groentegerecht. Ko..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen