Frans
1p

Coq au vin menu van Eric Swaghoven (1p)

Restaurant Valuas

Op voorraad
19,95

Levertijd

Kan elke dinsdag- of vrijdag bezorgd worden! Geef bij de bestelling aan of je jouw bestelling, overdag (9-17 uur), in de middag (tussen 12 en 18 uur) of in de avond (tussen 15 en 22 uur) wordt bezorgd.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €80

  • Kies zelf voor bezorging op dinsdag of vrijdag.
  • Bezorging in 3 vensters tussen 9u - 22u.
  • Gratis bezorging vanaf € 80

Productinformatie

Prachtige combinatie van Coq au vin, spitskool en basmatirijst om alle smaken mee samen te laten komen. In alles proeft u liefde voor eten.

Bereidingsinstructie

1. Direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen 10-12 min in het kokende water.
3. Beoordeel de warmte.
4. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakkingen af en gebruik naar wens. (Mogelijk teveel aan vocht bij de bonen kan worden afgegoten.)

Tip: Serveer met vers gesneden peterselie en/of een lente-uitje.

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Coq au vin van Eric Swaghoven

Eric is een zelfbenoemde 'Francofiel'. Al vanaf zijn jeugd kwam hij veel in Frankrijk en maakte hij kennis met de Franse keuken. Eric is dan ook erg van de Franse stijl en in de aparte brasserie van restaurant Valuas zijn altijd Franse klassiekers te vinden. Deze klassieke Coq au vin, met uiteraard champignons, ui en laurier is geperfectioneerd tijdens zijn werk in die Franse keukens. Niet voor niets één van Meesterkok Eric's eigen favorieten. Zelf serveert hij hem het liefst in een mooi pasteibakje wat hij net wat zompig laat worden.

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: Volgt!

Ingrediënten

Kippendijen, spitskool, rijst, champignons, ui, rode wijn, kippenbouillon, peterselie, room, roomboter, bloem, zonnebloemolie, cayennepeper, laurier, zout en peper.

*De kip is afkomstig van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel uit Amsterdam. Zoveel mogelijk van de gebruikte ingrediënten komt uit Nederland en vooral uit de nabijheid van restaurant Valuas.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose en/of sulfiet allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 433,1
Kcal 102,8
Vet 2,6
Waarvan verzadigd vet 1,3
Koolhydraten 13,8
Waarvan suikers 0,7
Eiwit 4,4
Zout 1,0

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Specificaties

Keuken: Frans
Aantal personen: 1p
Portiegrootte: Ruime maaltijd
Gewicht: Ca. 650gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »