Gratis bezorging vanaf € 50 tijdens EK Voetbal

Bedrijven

Eten van de Zaak
Want de liefde van een goede werknemer gaat ook door de maag

Bij The Cool Market begrijpen we de behoefte aan gemak en kwaliteit, vooral tijdens drukke werkdagen. Daarom hebben we onze hoogwaardige verse maaltijden nu beschikbaar gemaakt voor bedrijven. Met onze service kunnen jouw collega's genieten van heerlijke maaltijden, bereid door sterrenchefs, rechtstreeks op kantoor.

Naast een auto van de zaak, een laptop van de zaak, nu ook Eten van de Zaak
Goed werkgeverschap is wezenlijk anno 2024. De krapte op de arbeidsmarkt vraagt voortdurend om onderscheidend vermogen om medewerkers te binden en te boeien. Dé arbeidsvoorwaarde waarmee een werkgever zich onderscheid is tijd. Want vrije tijd is een schaarser goed in de ogen van (nieuwe) medewerkers. Hoe fijn is het dan als mijn werkgever mij veel tijd bespaart door een kwalitatief-hoogwaardige maaltijd te bieden die ik na een drukke werkdag kan meenemen? Waarmee ik binnen 15 minuten een sterwaardige maaltijd kan bereiden?

Belastingvrij
De uitspraak van de Hoge Raad op 24 mei 2024 is een extra motivatie om je werknemers gezonde maaltijden aan te bieden.
Er hoef namelijk geen belasting meer betaald te worden over alle maaltijden van The Cool Market. 
Wij zorgen samen voor de gezonde levensstijl van jullie medewerkers. 

Gemakkelijke Oplossingen voor Uw Bedrijf
Onze verse maaltijden van topkwaliteit zijn nu beschikbaar voor jouw kantoor. Je krijgt van ons een nette vriezer op locatie, gevuld met een assortiment aan heerlijke gerechten. Jouw medewerkers genieten van smakelijke maaltijden zonder de stress van boodschappen doen en lange bereidingen. Binnen 15 minuten op tafel – slechts een oven, magnetron of soms zelfs alleen maar een pan met heet water is voldoende.

Heeft jouw team een vergadering in de avond? Met een oven als extra service serveer je iedereen een smakelijke maaltijd die het proces en de arbeidsvreugde zal bevorderen.
Wij bieden de wereld qua assortiment; van sterwaardige Franse gerechten, gezonde soepen,
Indiase curry’s, Italiaanse pastagerechten, Thaise smaaksensaties of Indonesische Rendang.
Wij nemen de zorg uit handen.

Flexibiliteit van the cool market
Bij The Cool Market geloven we in maatwerk. Daarom bieden we flexibele bestelopties aan, zodat je de gerechten kunt aanpassen aan de voorkeuren van jouw afdeling, team of organisatie. Bij elke bestelling ontvang je de meest actuele menukaarten, compleet met gedetailleerde informatie over ingrediënten en voedingswaarden.

Ontdek de voordelen!
Geef jouw team de voordelen van hoogwaardige, voedzame maaltijden direct op kantoor.
Ontdek hoe The Cool Market jouw organisatie kan helpen om de arbeidsvreugde te verhogen en het welzijn van jouw medewerkers te bevorderen. Onze diensten passen desgewenst in de werkkosten regeling. Veel belangrijker – de liefde van jouw medewerkers gaat door de maag. En daarmee bied je gemak op onderscheidende wijze.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze zakelijke oplossingen via: 085 401 13 12 of [email protected]

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#262463 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »