Blado is zoet gestoofd rundvlees. Donker van kleur door o.a. de ketjap, heerlijk mals en verwarmend!
In verschillende porties verkrijgbaar.
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
Direct uit de vriezer te gebruiken.
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking 12 min in het rustig kokende water.
3. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens.
4. Dien op met de andere (bij)gerechten en geniet!
Tip: Geniet van de pure smaak door juist met witte rijst te eten en alleen wat gebakken krokante uitjes erop te serveren!
De Blado wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Putih (witte rijst), Nasi Koening of Nasi Goreng en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew.
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Blado is een zoet Indonesisch stoofgerecht. Donker van kleur door o.a. de ketjap, maar heerlijk mals en verwarmend.
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Pfannebecker Cuvée Rosé: Deze toffe stijl droge Duitse rosé is een blend van Cabernet Sauvignon, Spätburgunder (Pinot Noir) en Schwarzriesling. Bosvruchten en citrusaroma's worden aangevuld met geuren van veldkruiden en aardse tonen, heerlijk voor bij de vele specerijen uit de Indonesische keuken. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Rundvlees, ui, ketjap, runderbouillon, stroop, salamblad, trassi, laos, sambal oelek, knoflook, vetsin, ketoembar, suiker, gebakken ui, zonnebloemolie en zout.
Niet geschikt voor mensen met een soja, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 645,5 |
Kcal | 153,5 |
Vet | 4,6 |
Waarvan verzadigd vet | 1 |
Koolhydraten | 8,1 |
Waarvan suikers | 7,7 |
Eiwit | 19,6 |
Zout | 0,4 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Blado is zoet gestoofd rundvlees. Donker van kleur door o.a. de ketjap, heerlijk mals en verwarmend!..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen