Gratis bezorging vanaf € 50 tijdens EK Voetbal

Indonesisch
2p

Rendang, pittig gesmoord rundvlees met kokos

Toko Bopp

Op voorraad
19,50

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €50

  • Kies zelf voor bezorging op dinsdag of vrijdag.
  • Bezorging in 3 vensters tussen 9u - 22u.
  • Tijdens het EK gratis bezorging vanaf € 50

Productinformatie

Rendang is gesmoord kruidig en pikant rundvlees met kokos. Het favoriete Indonesische gerecht van de meeste mensen. Kent u het niet? Een absolute aanrader!

Bereidingsinstructie

OVEN:

Wanneer het gerecht ontdooid is, verwarm de oven dan op 120 graden (hetelucht stand). Zet de verpakking 30 minuten in de oven. Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 5 minuten in de oven.

Het gerecht kan ook bevroren in de oven worden gezet; zet dan minimaal 40 minuten in de oven op 120 graden (heteluchtstand). Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 10 minuten in de oven.

Magnetron:

Rechtsreeks uit de vriezer, een klein gat in de folie maken, 6 minuten op 700watt en daarna folie eraf omroeren en dan nog 1 minuut op 700watt.

Eet smakelijk.

Tip: Serveer de Rendang eens op friet, voor een heerlijke ander soort friet met stoofvlees!

Tip: De Rendang is ook hier te bestellen in een compleet 1-persoons Indonesisch menu met Rendang, Sambal Goreng boontjes en Nasi Goreng.

Tips voor een complete maaltijd

De Rendang wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Goreng, Nasi Koening of Nasi Putih (witte rijst) en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew. 

Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:

  • Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
  • Sambal
  • Bali ei; ei in balisaus
  • Seroendeng; geroosterde kokos
  • verschillende soorten kroepoek

Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!

Toko Bopp 

Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl 

Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!

Rendang 

Gebakken en gestoofd rundvlees in een kruidige en pittige kokossaus. En er zijn bijna zoveel varianten als dat er Indonesische families zijn. Oorspronkelijk was het een gerecht voor speciale gelegenheden zoals huwelijken, maar inmiddels is het zeer wijdverspreid. Er wordt vaak nog onderscheid gemaakt tussen 'droge' en 'natte' rendang. De droge rendang werd vooral vroeger echt helemaal drooggekookt tot het zwart blakerde, waardoor de rendang maandenlang houdbaar was buiten de koeling. In restaurants wordt de rendang vaak in (een beetje) saus geserveerd.

Rendang is voor velen het meest geliefde gerecht uit de Indonesische keuken. Als je er eenmaal mee in aanraking bent gekomen, laat het je niet meer los! Ook bij Toko Bopp is het één van de grote favorieten. Ken je het nog niet? Twijfel niet meer!

Maak er een borrelhap van! 

Serveer de rendang in kleine porties over bakjes met friet als een fantastische borrelhap.

Ingrediënten

Mager rundvlees, ui, kokos, kokosmelk, salamblad, djeroekblad, trassi, laos, citroengras, gember, zonnebloemolie, sambal, bouillonpoeder, tomatenpuree, suiker, vetsin, knoflook, kurkuma, lombok en zout.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 539,7
Kcal 128,4
Vet 4,1
Waarvan verzadigd vet 1,6
Koolhydraten 3,8
Waarvan suikers 2,9
Eiwit 18,7
Zout 0,2

 

Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit! 

The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

 

Specificaties

Keuken: Indonesisch
Aantal personen: 2p
Portiegrootte: Ruime porties
Gewicht: Ca. 500gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Licht pittig
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »