Productinformatie
Kokos limoensoep met o.a. paksoi, bosui en shiitake paddestoelen van 'Trees voor Thuis' van 2 Michelinsterren restaurant de Treeswijkhoeve uit Waalre.
Bereidingsinstructie
1. Ontdooien. Gebruik de ontdooistand van de magnetron 5-10 min, of zet de verpakking 1 uur in lauw water, of laat langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarm in de pan in 5 minuten de kokos limoensoep tot tegen het kookpunt. Tussentijds roeren en de warmte beoordelen.
3. Serveer op een mooi bord of in een mooie kom en geniet!
Tip: Voeg wat verse kruiden toe vlak voor het serveren
Tips voor een complete maaltijd
De Kokos limoensoep is in principe een maaltijdsoep voor 1 of een voorgerecht voor 2. Makkelijk uit te breiden met een mooi stuk brood en of extra groente die toegevoegd kunnen worden aan de soep. Denk hierbij aan spitskool, tauge of bijvoorbeeld peultjes.
Maak het vooral zo moeilijk of makkelijk als waar u zelf aan toe bent!
Restaurant de Treeswijkhoeve
Chef-kok Dick Middelweerd krijgt al sinds 2013 twee Michelinsterren toegewezen en behoort daarmee tot de super-top van Nederland. En dat is niet zomaar, want Dick en zijn vrouw Anne-Laura bouwen al meer dan 30 jaar samen aan hun tempel van het goede leven in Brabant. De vele ronde tafels in het restaurant zorgen voor een intieme en gezellige sfeer, waarbij ze ernaar streven de mensen zich vooral thuis te laten voelen en zichzelf te laten zijn. Hun passie ervaar je uiteraard met de bijzondere gerechten bereid met heerlijke seizoensproducten. Nog veel meer weten of reserveren, bezoek: www.treeswijkhoeve.nl.
Met 'Trees voor Thuis' biedt de Treeswijkhoeve al jaren gezonde snelle maaltijden aan in de regio. Geen haute-cuisine zoals in het restaurant, maar wel heel makkelijk, heerlijk eten en geschikt voor elke dag van de week. En nu voor iedereen in Nederland te bestellen en thuis te laten bezorgen via The Cool Market!
Kokos limoensoep
De kokos limoensoep waar Dick ooit verliefd op is geworden.
Drank suggesties
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Goru el Blanco: Deze soep bevat ontzettend veel smaken en daarom is het mooi om een wijn erbij te schenken die fijn is balans is maar wel aromatisch genoeg is om de kokos te ondersteunen. Deze Spaanse blend van de chardonnay en moscatel heeft zachtheid maar tegelijkertijd veel bloemige aroma's. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Ingrediënten
41% kokosextract, water, 9% shiitake, 3% limoensap, 2% witte kool, 2% bosui, rietsuiker,
zeezout, VISSAUS (ANSJOVISEXTRACT, zout, suiker), koriander, ui, knoflookpuree (knoflook, water,
zout, voedingszuur: citroenzuur, citroenvezel), gemodificeerd maïszetmeel, chilisaus (rode chili, suiker,
knoflook, zout, water, voedingszuren: E260, E330, smaakversterker: E621, conserveermiddel: E211),
kipbouillonpoeder (zout, smaakversterkers: E621, E627, E631, maltodextrine, aroma's, suiker,
kippenvet, kippenvlees, kurkuma, kippenextract, gistextract, antioxidant: rozemarijnextract), chilipoeder,
gember, sereh, laos, plantaardige olie (zonnebloem), limoenblad.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een vis allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kcal | 154 |
Eiwit | 4,5 |
Koolhydraten | 27,1 |
Vet | 3,0 |
Waarvan verzadigd vet | 1,6 |
Zout | 1,4 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!