Productinformatie
Hutspot met malse ribroast in heerlijke rijke authentiek getrokken mosterdjus.
Bereidingsinstructie
Direct uit de vriezer te gebruiken
1. Ontdooi via de ontdooistand van de magnetron of laat langzaam in 8 uur ontdooien in de koelkast. Houdt de folie eerst intact.
2. Verwarm na het ontdooien in ca. 6 minuten op 600w in de magnetron. Tussentijds 1-2 keer doorroeren en de warmte beoordelen.
Tip(s): Helemaal complete maaltijd, maar wat extra goede mosterd is nooit verkeerd!
Restaurant Smink
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Hutspot met ribroast
Goede klassieke hutspot, met mooie plakken ribroast en van runderbotten getrokken jus met mosterd. Een klassieker uit de Nederlandse keuken, maar dan van Jan!
Ingrediënten
Aardappels, wortel, ui, volle melk, roomboter, zout, peper, suiker (hutspot), 81% varkensvlees, water, zout, glucosestroop, zuurteregelaar (E500), stabilisator (E262, E331), conserveermiddel (E250), antioxidant (E301) (ribroast), water, kalfsbotten, broeipoten, rode wijn, winterpeen, ui, prei, knolselderij, tomatenpuree, grovemosterd, knoflook, peterselie, zout, thijm, rozemarij, laurier, kruidnagel, jeneverbes, peper (mosterdjus)
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een mosterd, selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 298,2 |
Kcal | 70,8 |
Vet | 1,8 |
Waarvan verzadigd vet | 0,9 |
Koolhydraten | 8,3 |
Waarvan suikers | 2,5 |
Eiwit | 4,7 |
Zout | 0,8 |