Gratis bezorging vanaf € 50 tijdens EK Voetbal

Wat is The Cool Market!?

The Cool Market is de plek waar je fantastisch ingevroren eten kan kopen van geweldige koks. Eten geperfectioneerd om goed te kunnen worden ingevroren, zodat je altijd culinair kunt genieten wanneer je maar wilt. 

Voor ons en voor heel veel mensen zit geluk in een heerlijke maaltijd. En toch wordt er door veel mensen nog zo vaak niet echt lekker gegeten. Door gebrek aan tijd, inspiratie of keuzemogelijkheden. En dat terwijl er duizenden fantastische koks door heel Nederland zijn om dit voor ons allemaal te verzorgen. Ons doel is om zoveel mogelijk geweldige mensen aan zoveel mogelijk geweldige koks te koppelen, zodat je in principe altijd lekker kunt eten.

Maar hoe krijgen we dat heerlijke eten zonder rare kunstmatige conserveringsmiddelen bij al die mensen in heel Nederland? Eigenlijk heel simpel, namelijk op de manier waarmee koks al meer dan honderd jaar werken; invriezen. Door fantastische gerechten op de juiste manier in te vriezen kunnen ze voor iedereen in Nederland beschikbaar worden. En met dat fantastische eten in jouw vriezer heb je dat geluk dus ALTIJD beschikbaar. Natuurlijk lenen niet alle gerechten zich hiervoor, maar je staat er waarschijnlijk versteld van hoeveel gerechten wel. Lees hier alles over het invriezen.

Dus; het meest fantastische eten van koks uit heel Nederland is beschikbaar voor iedereen in heel Nederland. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden en maandenlang flexibel inzetbaar voor welk moment of gelegenheid je zelf maar wilt.. Laat dat geluk niet meer liggen! :) 

Oftewel: EET.ALTIJD.LEKKER.

De bedrijfsvoering.. Doen we ook net ff anders;

De bedrijfsvoering van The Cool Market willen we juist een stuk minder koud insteken dan ons product.. :) We hebben veel ambities om zo zoveel mogelijk circulair en regeneratief te zijn. Op weg naar een duurzame toekomst willen we in ieder geval een CO2 neutrale bedrijfsvoering, maar het liefst z.s.m. naar een CO2 positieve bedrijfsvoering. In ons aanbod zorgen we er voor dat er in ieder geval veel vegetarische en veganistische (lage ecologische-impact) opties zijn. We bannen vlees bewust niet uit, omdat we er ook in geloven dat iedereen zijn of haar eigen keuzes mag maken in de invulling van je footprint op deze aarde. Verspilling proberen we uiteraard zoveel mogelijk tegen te gaan. Het eigenaarschap en de financiering willen zoveel mogelijk van binnenuit organiseren via bijvoorbeeld klanten, leveranciers, werknemers en de directe gemeenschap. We gaan ons succes meten op veel meer vlakken dan alleen onze financiële gezondheid, namelijk ook; het geluk en de gezondheid van werknemers, leveranciers en klanten en een positieve ecologische impact zoals het versterken van de biodiversiteit. En onze ambities zijn nog veel groter! Die lees je terug in onze intentie om een gecertificeerd B Corp bedrijf te worden.

The Cool Market EET.ALTIJD.LEKKER.

Klik door naar de heerlijke gerechten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »