Sluiten

  Verzenden & retourneren

  Verzenden 

  De ingevroren gerechten en producten van The Cool Market blijven uiteraard ingevroren tot jij ze in bezit hebt. Voor dit belangrijke proces werken we samen met PostNL Food. Zij zijn gespecialiseerd in duurzame, en gecontroleerde bezorging van voedsel.

  Uw gerechten worden ingevroren ingepakt met een aantal herbruikbare vrieselementen in een speciaal ontwikkelde zeer goed isolerende doos. Deze doos wordt voor uw deur gezet, waarna de bezorger hem voor u opent en u de tas met gerechten overhandigd. De doos en de vrieselementen gaan weer terug om nog veel vaker te worden gebruikt.

  Mocht er iets bij uw bestelling niet in orde zijn, neemt u dan vooral contact op (klik hier voor de klantenservicepagina). We blijven mensen, dus fouten zullen we maken. Uiteraard gaan we ze proberen te herstellen en zullen daarvoor met u in contact treden. Mocht u vervelende ervaringen met één van onze partners hebben, laat het ons ook weten, dan gaan we de situatie in ieder geval met ze bespreken. We horen dit uiteraard wel graag zo snel mogelijk, zodat we ook nog kunnen handelen.

   

  Retourneren

  Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Desalniettemin zijn we er van overtuigd dat we als redelijke mensen onder elkaar een oplossing zullen vinden. Neem vooral contact op.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »