Sluiten

  Reviews

  Reviews zijn een belangrijk onderdeel van The Cool Market.The Cool Market wil een duurzaam bedrijfsmodel, waarin we echt waarde toevoegen aan het leven van onze klanten. De reviews met feedback zijn 1 van onze belangrijkste manieren om te horen wat daarin wel en niet goed gaat. Geef ons dus zoveel mogelijk feedback en vul de reviews in! We waarderen het erg!

   

  Reviews mogen uiteraard positief en negatief zijn. We hebben altijd graag ook nog een extra toelichting, maar bij positieve reviews gaan we er vanuit dat het is ervaren zoals we hoopten. Bij negatieve reacties ligt dit anders. Dan is het helaas anders gelopen en daar willen we dan ook graag van leren. De toelichting is daarom extra belangrijk. We hopen dat je deze al gelijk geeft en anders zullen we waarschijnlijk met je in contact proberen te komen. Hopelijk sta je hiervoor open, maar dat is uiteraard weer aan jou!

   

  Als laatste zullen reviews en feedback die zonder wederzijds respect worden gegeven, worden verwijderd. We zien dit als de basis hoe je met elkaar om gaat.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »