Geven en cadeau doen

Bij The Cool Market geloven we in heel lekker eten en gemak. Dat is heel handig voor uw eigen leven, maar natuurlijk ook voor anderen. Iedereen kan weleens een heerlijk pakket aan maaltijden gebruiken. Bij leuke zaken zoals een verjaardag of de geboorte van een kind, maar ook als iemand ziek is of... gewoon als lief gebaar! En wij brengen het graag voor u, waar u het maar wilt hebben. We staan zelfs zo erg achter het concept dat je eten moet delen, dat we het extra stimuleren. Je krijgt altijd 10% korting als je een pakket naar iemand anders toe stuurt. 

Het werkt zo:

Stap 1: Stel een lekker pakket samen

Stap 2: Vul bij het afrekenen de code 'IKGEEF' in en het juiste nieuwe afleveradres

Stap 3: Wij brengen de maaltijden (waar dan ook in Nederland!)

*Stap 4: heeft u een korte boodschap die we over kunnen brengen, zet hem er in de notities bij!

 

Een cadeaubon kan ook!

Kan u niet kiezen, wilt u niet kiezen of gunt u het iemand anders zelf om heerlijks uit te zoeken.. We begrijpen het allemaal! Geef dan een cadeaubon, we kunnen hem naar u of voor u opsturen.

Klik HIER om direct naar de bonnen te gaan.

 

We accepteren ook algemene cadeaubonnen!

Heeft u een cadeaubon, bijvoorbeeld de VVVcadeaubon, een Pluim of de Winkelcheque. U kunt deze allemaal ook bij ons besteden. Kiest u bij het afrekenen voor 'Gift card'.

 

EET ALTIJD LEKKER!

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#262463 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »