Productinformatie
Provençaalse groentesoep met aubergine, courgette en tomaat van 'Trees voor Thuis' van 2 Michelinsterren restaurant de Treeswijkhoeve uit Waalre. Zeer rijk gevuld!
Bereidingsinstructie
1. Ontdooien. Gebruik de ontdooistand van de magnetron, of zet de verpakking 1 uur in lauw water, of laat langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarm na het ontdooien in 5 minuten de Provençaalse groentesoep tot tegen het kookpunt. Tussentijds roeren en de warmte beoordelen.
3. Serveer op een mooi diep bord of in een kom en geniet!
Tip: Serveer met een zo vers mogelijke baguette.
Tips voor een complete maaltijd
De Provençaalse groentesoep is in principe een maaltijdsoep voor 1 tot 2 personen. Makkelijk uit te breiden met een heerlijke baguette en een verse bladsalade met Franse dressing.
Maak het vooral zo moeilijk of makkelijk als waar u zelf aan toe bent!
Restaurant de Treeswijkhoeve
Chef-kok Dick Middelweerd krijgt al sinds 2013 twee Michelinsterren toegewezen en behoort daarmee tot de super-top van Nederland. En dat is niet zomaar, want Dick en zijn vrouw Anne-Laura bouwen al meer dan 30 jaar samen aan hun tempel van het goede leven in Brabant. De vele ronde tafels in het restaurant zorgen voor een intieme en gezellige sfeer, waarbij ze ernaar streven de mensen zich vooral thuis te laten voelen en zichzelf te laten zijn. Hun passie ervaar je uiteraard met de bijzondere gerechten bereid met heerlijke seizoensproducten. Nog veel meer weten of reserveren, bezoek: www.treeswijkhoeve.nl.
Met 'Trees voor Thuis' biedt de Treeswijkhoeve al jaren gezonde snelle maaltijden aan in de regio. Geen haute-cuisine zoals in het restaurant, maar wel heel makkelijk, heerlijk eten en geschikt voor elke dag van de week. En nu voor iedereen in Nederland te bestellen en thuis te laten bezorgen via The Cool Market!
Provençaalse groentesoep
De zeer rijk gevulde Provençaalse groentesoep van Dick. Je waant je even in 'La douce France'...
Drank suggesties
Wijnsuggestie van Grapedistrict: I Pentri Monte Cigno: De falanghina is een druif uit zuid Italië die erg kan genieten van lekker zonnen. Met genoeg zon ontwikkeld de wijn mooie rijpe perzik tonen met een amandeltje. Door de vulkanische bodem waar deze falanghina op staat krijgt hij ook nog is een mooie mineraliteit om deze groentesoep goed te kunnen begeleiden. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Ingrediënten
Water, 15% tomatenpuree (tomaat), 10% champignons, 8% courgette, 8%
aubergine, 8% rode paprika, 8% ui, groentebouillonpoeder (zout, smaakversterkers: E621,
E627, E631, maltodextrine, aardappelzetmeel, plantaardig vet (palm), suiker, aroma,
groente-extract (wortel, SELDERIJ, tomaat), kruiden, specerijen, gistextract, dextrose),
gejodeerd zout, gemodificeerd maïszetmeel, rozemarijn, tijm, chilipoeder (chilipepers).
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een selderij allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kcal | 18,5 |
Eiwit | 10,3 |
Koolhydraten | 33,9 |
Vet | 0,6 |
Waarvan verzadigd vet | 0,3 |
Zout | 1,15 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!