Pomodoro Rosso pastasaus gemaakt van pomodoro tomaten, gehakt en heel veel groenten. Van 2 Michelinsterren restaurant de Treeswijkhoeve uit Waalre.
Voor 2 personen +/- 500gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
1. Ontdooien. Gebruik de ontdooi stand van de magnetron, of zet de verpakking 1 uur in lauw water, of laat langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarm na het ontdooien in 5 minuten de Pomodoro Rosso tot tegen het kookpunt.
3. Serveer met gekookte pasta of roer de al dente gekookte pasta een paar minuten door de verwarmde saus en geniet!
Tip: Serveer met Parmezaanse kaas
De Pomodoro Rosso wordt in principe gegeten met pasta. Gaat u voor extra groenten? Maak er nog een heerlijke salade bij of grill wat courgettes.
Maak het vooral zo moeilijk of makkelijk als waar u zelf aan toe bent!
Chef-kok Dick Middelweerd krijgt al sinds 2013 twee Michelinsterren toegewezen en behoort daarmee tot de super-top van Nederland. En dat is niet zomaar, want Dick en zijn vrouw Anne-Laura bouwen al meer dan 30 jaar samen aan hun tempel van het goede leven in Brabant. De vele ronde tafels in het restaurant zorgen voor een intieme en gezellige sfeer, waarbij ze ernaar streven de mensen zich vooral thuis te laten voelen en zichzelf te laten zijn. Hun passie ervaar je uiteraard met de bijzondere gerechten bereid met heerlijke seizoensproducten. Nog veel meer weten of reserveren, bezoek: www.treeswijkhoeve.nl.
Met 'Trees voor Thuis' biedt de Treeswijkhoeve al jaren gezonde snelle maaltijden aan in de regio. Geen haute-cuisine zoals in het restaurant, maar wel heel makkelijk, heerlijk eten en geschikt voor elke dag van de week. En nu voor iedereen in Nederland te bestellen en thuis te laten bezorgen via The Cool Market!
Pomodori Rosso pastasaus van Dick is op basis van uiteraard de pomodori tomaat, zongedroogde tomaten, verse kruiden en gehakt.
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Montalbano Chianti: Deze Chianti komt uit Montalbano, wat ten Noordwesten van Florence ligt. Hij zit vol met donkerrood fruit in combinatie met specerijen waardoor hij prachtig aansluit bij een pomodoro pastasaus. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
33% tomaten (tomaat, tomatensap, zuurteregelaar: E330), 19% rundergehakt, 12% rode
paprika, 9% winterpeen, 9% ui, 6% tomatenpuree, 4% champignons, 4% BLEEKSELDERIJ,
knoflookpuree (knoflook, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, citroenvezel), water, zeezout, olijfolie,
paprikapoeder, basilicum, kerriepoeder madras (kurkuma, MOSTERDMEEL, koriander, komijnzaad,
venkelzaad, paprika, gember, fenegriek, peper, foelie, kardemom, chilies, zout), Provençaalse kruiden
(basilicum, oregano, dragon, rozemarijn, majoraan, tijm), oregano, chilipoeder.
Niet geschikt voor mensen met een mosterd en/of selderij allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kcal | 102,8 |
Eiwit | 5,6 |
Koolhydraten | 2,2 |
Vet | 8,1 |
Waarvan verzadigd vet | 3,0 |
Zout | 0,53 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Pomodoro Rosso pastasaus gemaakt van pomodoro tomaten, gehakt en heel veel groenten. Van 2 Michelins..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen