Menu
0
Klantwaardering 9,6
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak
€12,35
Toevoegen aan winkelwagen
Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)
Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)
Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)
Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)
Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)

Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)

€12,35Incl. btw
Op voorraad

Dit vegetarische Siciliaanse ovengerecht van Belcapo wordt gemaakt van laagjes aubergine, afgewisseld met tomaat, mozzarella en caciocavallo en is zeer populair en veelzijdig!

Voor 1 persoon +/- 400gr

Bereiding, tips en meer informatie Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u (gratis vanaf 74,-)
  • Gekookt door topchefs

  • Bevroren thuisbezorgd

  • Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

1. Bevroren: warm de bevroren Parmigiana eerst 30min op 160 graden en vervolgens nog 10-15 min op 200 graden.
2. Ontdooid: warm de ontdooide Parmigiana 15 minuten op in een voorverwarmde oven op 200 graden.
3. Dien de Parmigiana met eventuele (bij)gerechten op een mooi bord of schaal op en geniet!

Tip: Door op het einde nog een beetje extra Parmezaanse kaas erop te raspen en wat Mesclun (jong slablad) salade erbij te serveren, heeft u echt een perfecte combinatie.

Tips voor een complete maaltijd

De Parmigiana is op zichzelf een complete maaltijd, maar ook heerlijk in combinatie met wat Focaccia brood erbij en/of wat Mesclun salade.

Heel anders, maar ook heerlijk is de combinatie met een paar Italiaanse hamsoorten en goede zwarte olijven. Of er zou gedacht kunnen worden aan een licht dessert van vers fruit besprenkeld met citroen.

Het is ook erg leuk om een keer een Italiaanse uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Belcapo te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten alsof je in Italië bent met je naasten!

Restaurant Belcapo 

Eten, beleven en genieten. Dompel je onder in de traditie van de Italiaanse keuken. Belcapo neemt je mee op een culinaire reis vol tradities, pure smaaksensaties en eigentijdse ambachtelijke specialiteiten. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.belcapo.nl

En naast lekker eten deelt Belcapo ook haar kennis. Dompel je HIER onder in alles over de 10 meest bekende klassieke Italiaanse pastasauzen en HIER in alles over de verschillende pastavormen en soorten!

Parmigiana

De Parmigiana is circa 400 gram en daarmee een ruime portie voor 1 persoon. Parmigiana of voluit "Parmigiana di melanzane" is een vegetarische ovenschotel op basis van laagjes aubergine, met o.a. mozarella, parmigiano en tomaat. Vrijwel iedereen is er dol op, zeker ook vele kinderen! Er zijn 3 grote regio's met een bekende variant van de Parmigiana. Dit is de Siciliaanse variant. Oorspronkelijk is de aubergine waarschijnlijk voor het eerst meegenomen naar Sicilië en heeft hij zich zo verder verspreid. Laat je niet misleiden door het woord Parmigiana dat wel verwijst naar de regio Parma, maar alleen een referentie is naar laagjes groente. De aubergine die gebruikt wordt is een zoetere aubergine uit Italie, die er meer uitziet als een paarse kleine pompoen dan de in Nederland bekende aubergine. 

Parmigiana valt eigenlijk bij iedereen in de smaak. De hemelse combinatie van de volle aubergine smaak gecombineerd met romige kaas en heerlijke tomatensaus is hemels. Hier kan je je gasten of gezin echt mee verwennen!

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: La Colombera Vegia Rampana Barbera: De Barbera druif is het zachtere en iets frissere broertje van de nebbiolo druif uit Piemonte. Een wijn met zacht rijp rood en zwart fruit in combinatie met pruim en mooie aardse tonen, daardoor is het de perfecte combinatie met truffel. Het water loopt me nu al in de mond! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.

Maak er een borrel of feesthap van! 

Serveer de Parmigiana in kleine porties als voorgerecht of als kleine borrelhap op een amuse-lepel met een blaadje verse basilicum erop!

Ingrediënten

Aubergine, meel, ei, tomaatsaus (tomaten, basilicum, ui, extra vergine olijfolie, zout) peper, Caciocavallo, Grana Padano IGP, zonnebloemolie.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een melk inclusief lactose, ei of gluten allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaardetabel per 100 gram

Kilojoule (KJ)397,6
Kcal95,3
Vet5,9
Waarvan verzadigd vet2,4
Koolhydraten3,5
Waarvan suikers0,0
Eiwit6,3
Zout1

Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit! 

The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Reviews

8 beoordelingen
LoreGeplaatst op 7 Juli 2022 at 21:26

Wat een top lasagne. Zeer smaakvol en ook nog eens vega. Ik zou er wel 2 van op kunnen, jammie.

AnoniemGeplaatst op 2 Juli 2022 at 23:49

goed

MarcelGeplaatst op 1 April 2022 at 15:55

super lekker gerecht .zachte aubergine met de juiste hoeveelheid kaas

Specificaties

Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)

8 beoordelingen
LoreGeplaatst op 7 Juli 2022 at 21:26

Wat een top lasagne. Zeer smaakvol en ook nog eens vega. Ik zou er wel 2 van op kunnen, jammie.

AnoniemGeplaatst op 2 Juli 2022 at 23:49

goed

MarcelGeplaatst op 1 April 2022 at 15:55

super lekker gerecht .zachte aubergine met de juiste hoeveelheid kaas

JorisGeplaatst op 16 Oktober 2021 at 15:30

Lekker, maar iets te zwaar en vet naar mijn smaak.

SjorsGeplaatst op 16 Oktober 2021 at 12:56

Makkelijk klaar te maken in de oven en heerlijk om te eten!

FrankGeplaatst op 31 Augustus 2021 at 18:47

Erg veel smaak, een toppertje!

NienkeGeplaatst op 30 Augustus 2021 at 21:24

Erg lekker en smaakvol! Heerlijke ingrediënten!

TomGeplaatst op 17 Augustus 2021 at 16:10

Heerlijk! Zoals een Parmigiana hoort te zijn!!

Beoordeel Restaurant Belcapo Siciliaanse Parmigiana van aubergine (1p)

Dit vegetarische Siciliaanse ovengerecht van Belcapo wordt gemaakt van laagjes aubergine, afgewissel..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Ontvang nu €10 tegoed als nieuwe klant

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00