De Smink versie van de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Zalige grove stukken mals vlees met groente, alleen nog een mooi stuk (stok)brood erbij en klaar!
Voor 2 personen +/- 750gr
Bereiding en meer informatie
Lees meer..
De Boeuf Bourguignon is direct uit de vriezer te gebruiken.
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking 15 min in het rustig kokende water en beoordeel de warmte.
3. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens. Dien bij voorkeur op een mooi bord of mooie schaal op.
Tip: Niet te moeilijk maken. Goed glas rode (bourgogne) wijn erbij en wat aardappel(puree), mooi stuk brood of rijst.
Tip: Eet de Boeuf Bourguignon bijvoorbeeld met een prachtig meerzadenbroodje van het Vlaamsch Broodhuys, welke u hier kan bestellen.
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Boeuf Bourguignon, de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Hij wordt gemaakt door het vlees grof te snijden en even goed in de boter aan te bakken met o.a. gerookt spek, ui, knoflook wortel en knolselderij. Vervolgens wordt het gestoofd in rode wijn en runderbouillon met kruiden. Om op het laatst nog te worden aangevuld met gebakken champignons. Zie de tips voor een complete maaltijd!
De Boeuf Bourguignon bevat al een goede portie groente en vlees. Afhankelijk van de eters kan de Boeuf Bourguignon worden aangevuld met (zoete) aardappel(puree), mooi brood, rijst, gegrilde groente of bijvoorbeeld gekookte haricots verts aangemaakt met een beetje azijn en olie. Geniet!
Suggestie van Grapedistrict: Volgt!
Serveer de Boeuf Bourguignon in kleine porties met een broodje voor een ultieme borrelhap!
Rundvlees, spekblokjes (varken), ui, wortel, knolselderij, knoflook, boter, rode wijn, runderjus, runderbouillon, rode wijn azijn, tomatenpuree, champignons, laurier, tijm, rozemarijn en worchestersaus.
Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij, sulfiet, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 572 |
Kcal | 137,4 |
Vet | 9,2 |
Waarvan verzadigd vet | 4,3 |
Koolhydraten | 2,2 |
Waarvan suikers | 1,5 |
Eiwit | 9,7 |
Zout | 0,5 |
Heerlijke Bourguignon, zelden zo lekker gehad als deze echt een aanrader!
waande me weer even in de Bourgogne!
Heerlijke Bourguignon, zelden zo lekker gehad als deze echt een aanrader!
waande me weer even in de Bourgogne!
De Smink versie van de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Zalige grove stukken mals vlee..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen