Smink klassieke Boeuf Bourguignon (2p)

Restaurant Smink*

Op voorraad

De Smink versie van de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Zalige grove stukken mals vlees met groente, alleen nog een mooi stuk (stok)brood erbij en klaar!

Voor 2 personen +/- 750gr

Bereiding en meer informatie

19,95

Adviesprijs: €29,95

Je bespaart 33%

  • In heel NL bezorgd (excl. Waddeneilanden)
  • Kies zelf op maandag, woensdag of vrijdag
  • Bezorging tussen 17u - 22u

Productinformatie

De Boeuf Bourguignon is direct uit de vriezer te gebruiken.

1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking 25 min in het rustig kokende water en beoordeel de warmte.
3. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens. Dien bij voorkeur op een mooi bord of mooie schaal op.

Tip: Niet te moeilijk maken. Goed glas rode (bourgogne) wijn erbij en wat aardappel(puree), mooi stuk brood of rijst.

Tip: Eet de Boeuf Bourguignon bijvoorbeeld met een prachtig meerzadenbroodje van het Vlaamsch Broodhuys, welke u hier kan bestellen.

Restaurant Smink 

Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/

Smink Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon, de klassieke Franse runderstoof uit de Bourgogne. Hij wordt gemaakt door het vlees grof te snijden en even goed in de boter aan te bakken met o.a. gerookt spek, ui, knoflook wortel en knolselderij. Vervolgens wordt het gestoofd in rode wijn en runderbouillon met kruiden. Om op het laatst nog te worden aangevuld met gebakken champignons. Zie de tips voor een complete maaltijd!

Tips voor een complete maaltijd

De Boeuf Bourguignon bevat al een goede portie groente en vlees. Afhankelijk van de eters kan de Boeuf Bourguignon worden aangevuld met (zoete) aardappel(puree), mooi brood, rijst, gegrilde groente of bijvoorbeeld gekookte haricots verts aangemaakt met een beetje azijn en olie. Geniet!

 

Maak er een borrel, feesthap of voorgerecht van! 

Serveer de Boeuf Bourguignon in kleine porties met een broodje voor een ultieme borrelhap!

Ingrediënten

Rundvlees, spekblokjes (varken), ui, wortel, knolselderij, knoflook, boter, rode wijn, runderjus, runderbouillon, rode wijn azijn, tomatenpuree, champignons, laurier, tijm, rozemarijn en worchestersaus.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij, sulfiet, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 572
Kcal 137,4
Vet 9,2
Waarvan verzadigd vet 4,3
Koolhydraten 2,2
Waarvan suikers 1,5
Eiwit 9,7
Zout 0,5

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »