Productinformatie
Bereidingsinstructie
OVEN:
Wanneer het gerecht ontdooid is, verwarm de oven dan op 120 graden (hetelucht stand). Prik in elk vak van het gerecht een klein gat in de folie en zet de verpakking 20 minuten in de oven. Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 5 minuten in de oven.
Het gerecht kan ook bevroren in de oven worden gezet; zet dan minimaal 30 minuten in de oven op 120 graden (heteluchtstand). Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 10 minuten in de oven.
Magnetron:
Rechtsreeks uit de vriezer, een klein gat in de folie maken, 6 minuten op 700watt en daarna folie eraf omroeren en dan nog 1 minuut op 700watt.
Ingrediënten
kippenvlees, tomaten, roomboter(melk), kippenbouillonpasta(zout, palmvet, smaakversterkers, maltodextrine, aardappelzetmeel, suiker, kippenvet, rozemarijnextract, uien, kurkuma, witte peper, koriander, karamelstroop, kippenvlees), kokossuiker, kookroom(melk) (E471, E472B, emulgator: E466, gemodificeerd zetmeel, karnemelkpoeder(melk), melkeiwitten(melk), room(melk) verdikkingsmiddel E407), peper, kaneel, soja olie(soja), gember, massala kerrie(mosterd) (fenegriek, gember, koriander, kurkuma, mosterd(mosterd), zwarte peper, zwarte uienzaad) fenegriek, citroensap, cayennepeper, knoflook, rijst, water, kurkuma, zout, peterselie.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een mosterd, soja en melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 444 |
Kcal | 106 |
Vet | 7,3 |
Waarvan verzadigd vet | 2,8 |
Koolhydraten | 5,5 |
Waarvan suikers | 1,4 |
Eiwit | 4,4 |
Zout | 0,55 |