Productinformatie
Klassieke hazenpeper van het familie recept van Eric zijn vader. In rode wijn gestoofde haas met o.a. gedroogde pruimen en een uitgebreid boeket aan specerijen en kruiden.
Bereidingsinstructie
Direct uit de vriezer te gebruiken
1. Ontdooi de bevroren verpakking ca. 10min in lauw water, of leg minimaal 6 uur van te voren in de koelkast.
2. Haal uit verpakking en verwarm rustig in een pannetje in ca. 5 min tot tegen het kookpunt.
3. Dien bij voorkeur op een mooi bord of mooie schaal op.
Tip: Heerlijk met een mooie aardappel- en/of groentenpuree.
Restaurant Valuas
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.
Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/
Hazenpeper van Eric Swaghoven
Klassieke hazenpeper van het familie recept van Eric zijn vader. In rode wijn gestoofde haas met o.a. gedroogde pruimen en een uitgebreid boeket aan specerijen en kruiden. De hazenbouten komen uiteraard uit Nederland.
Tips voor een complete maaltijd
De hazenpeper bevat al een goede portie vlees en wat groenten. Afhankelijk van de eters kan hij mooi worden aangevuld met (zoete) aardappel(puree), mooi brood, rijst, gegrilde groente of bijvoorbeeld gekookte haricots verts aangemaakt met een beetje azijn en olie. Geniet!
Wijnsuggestie
Suggestie van Grapedistrict: Volgt!
Maak er een borrel, feesthap of voorgerecht van!
Serveer de hazenpeper in kleine porties met een broodje voor een ultieme borrelhap!
Ingrediënten
Hazenbouten, pruimendant, champignons, ui, malagawijn, appelstroop, bloem, roomboter, zonnebloemolie, cayennepeper, nootmuskaat, tijm, jeneverbes, selderij, laurier, zout en peper.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij en/of sulfiet allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 486,2 |
Kcal | 115,4 |
Vet | 2,5 |
Waarvan verzadigd vet | 0,9 |
Koolhydraten | 7 |
Waarvan suikers | 6,6 |
Eiwit | 14,6 |
Zout | 0,5 |