Menu
0

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys Croissants met 'beurre de Charente' (4st.)

Croissants met 'beurre de Charente' (4st.)

Croissants zoals ze horen. Gemaakt met ‘beurre de Charente’ uit de Vendée. Start je dag goed, geniet meteen volop en laat je huis heerlijk ruiken!
€5,95
Vlaamsch Broodhuys Meerzaden broodje (2st.)

Meerzaden broodje (2st.)

Langwerpig broodje van ‘campremy’ tarwe, zonnebloempitten, sesamzaadjes, geel en bruin lijnzaad, mout en roggebloem. Bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Ideaal om een heerlijke soep compleet te maken.
€2,95
Vlaamsch Broodhuys Focaccia Rozemarijn (1st.)

Focaccia Rozemarijn (1st.)

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode.
€5,95
Vlaamsch Broodhuys Brioche bollen (4st.)

Brioche bollen (4st.)

Brioche broodjes gebaseerd de klassieke Franse brioche. Een luchtig brood, op basis van melk, eieren en boter, met als rijsmiddel onze eigen zuurdesembasis. Hemels met een goede hamburger of pulled beef.
€5,49

Vlaamsch Broodhuys 

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks.

Hoe krijg je 3 Michelin sterren brood? Zo dus: selecteren van "grand cru" graan dat wordt geleverd door een Franse coöperatie, weten van elke zak graan bij welke boer het vandaan komt, hoe het is opgeslagen, wie het heeft gemalen en wanneer, gebruik van het beste handmatig gewonnen Keltische zout ter wereld en gevitaliseerd water, het gebruik van zuurdesem in vrijwel alle producten, gebruik van het "moederdeeg" dat al net zo lang bestaat als de zaak (25 jaar), het deeg mengen in plaats van kneden om de enzymatische ontwikkeling niet af te remmen, lang en op de juiste temperatuur een eerste bulkrijs met een 'doorslag' voor luchtigheid, het brood met de hand modelleren, een tweede hele lange rijs in rieten manden met linnen doeken om de optimale smaak en geur te ontwikkelen, afbakken in een hete oven met een stenen vloer voor de extra krokante korst, om vervolgens direct naar de klanten te gaan... Ja er is zelfs een manifest om tot goed brood te komen.

Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.vlaamschbroodhuys.nl/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €10
Producenten
Soort maaltijd
Vlees/vis/vega
Wereldkeukens
Type gerecht
Allergieën en diëten / eetwensen
  • Bekijk meer