Een gestoofd kipgerecht met kruidnagel en nootmuskaat. Een mix van de Indonesische en Nederlandse keuken, geïnspireerd op het Limburgse 'zoervleis', het bekende stoofgerecht.
Beschikbaar in verschillende porties.
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
Direct uit de vriezer te gebruiken.
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking (500gr) 12 min in het rustig kokende water.
3. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens.
4. Dien op met de eventuele (bij)gerechten en geniet!
Tip: Geniet van de pure smaak door juist met witte rijst te eten en alleen wat gebakken krokante uitjes erop te serveren!
De Ajam Semoor wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Putih (witte rijst), Nasi Koening of Nasi Goreng en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew.
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met uw naasten!
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Ajam semoor is gestoofde kip met kruidnagel en nootmuskaat. Het is een mix van de Indonesische en Nederlandse keuken, want geïnspireerd op het Limburgse 'zoervleis', het bekende stoofgerecht.
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Volgt nog!
kip, ui, kippenbouillion, ketjap, citroen, kruidnagel, salamblad, limoenblad, laos, tomatenpuree, knoflook, suiker, nootmuskaat, peper en zout.
Niet geschikt voor mensen met een soja allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 425,7 |
Kcal | 100,3 |
Vet | 1,5 |
Waarvan verzadigd vet | 0,5 |
Koolhydraten | 4,3 |
Waarvan suikers | 3,7 |
Eiwit | 17,2 |
Zout | 0,6 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Een gestoofd kipgerecht met kruidnagel en nootmuskaat. Een mix van de Indonesische en Nederlandse ke..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen