Verse handgemaakte Italiaanse Spaghettoni van Belcapo. Perfect voor de mooiste sauzen, zoals de schaaldieren- kreeftsaus.
Voor 2 personen +/-250gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
Direct uit de vriezer te gebruiken.
1. Zet een ruime pan (2.5L) met kokend water op.
2. Leg de pasta in het kokende water, beetgaar na 5 à 6 minuten.
3. Dien op met de saus en geniet!
Tip: Door de Spaghettoni beetgaar (al dente) 1-2 minuten door een warme saus te mengen, zal de Spaghettoni de saus wat opnemen, beter vasthouden en wat zetmeel afgeven aan de saus De saus wordt hiermee wat romiger en hiermee til je het gerecht echt weer naar een hoger niveau! (Doe dit niet met pesto Genovese, maar alleen met warme sauzen!)
De Spaghettoni is fantastisch in combinatie met de schaaldieren- kreeftsaus. En dit pastagerecht is weer erg lekker in combinatie met rucola er doorheen gemengd of een groene (Mesclun) salade ernaast.
Het is erg leuk om een keer een Italiaanse uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Belcapo te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten alsof je in Italië bent met je naasten!
What a Pasta staat voor pure Italiaanse pasta's. Vers met liefde en aandacht bereid, met pure unieke Italiaanse ingrediënten en zonder kunstmatige smaakmakers, zodat jij altijd heel makkelijk en snel een stukje Italië op tafel kan zetten. Ontstaan uit het succes van Italiaans restaurant Belcapo uit Helmond.
Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.belcapo.nl
En naast lekker eten deelt Belcapo ook haar kennis. Dompel je HIER onder in alles over de 10 meest bekende klassieke Italiaanse pastasauzen en HIER in alles over de verschillende pastavormen en soorten!
De verse Spaghettoni voor 2 personen is +/- 250 gram. De Spaghettoni wordt handgemaakt met Zuid-Italiaans meel van hoge kwaliteit. Een echt ambachtelijk proces, waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. een bronzen mal. Door de bronzen mal krijgt de pasta net wat extra structuur, waardoor sauzen nog beter worden vastgehouden. Je proeft het verschil!
Suggestie van Grapedistrict: Colpaola Verdicchio de Matelica: Een heerlijke wijn van een klein wijnhuis uit Matelica. Het wijnhuis heeft slechts 10 hectare en een eigen uniek micro klimaat. Hij heeft aroma's van zachte bloesem, onrijpe wilde perzik en toch nog mineraliteit. Perfect dus voor bij de pure pasta Genovese! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Serveer de Spaghettoni met schaaldieren- kreeftsaus in kleine porties als voorgerecht (Primi Piatti).
100% Italiaans GRIESMEEL van harde tarwe, verse EIEREN van categorie “A”, water
Niet geschikt voor mensen met een glutenof ei allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 1210 |
Kcal | 286 |
Vet | 2,5 |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 |
Koolhydraten | 54 |
Waarvan suikers | 1,1 |
Eiwit | 11 |
Zout | 0,11 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Verse handgemaakte Italiaanse Spaghettoni van Belcapo. Perfect voor de mooiste sauzen, zoals de scha..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen