Verse handgemaakte Italiaanse Pappardelle van Belcapo. Perfect voor de mooiste sauzen, zoals de eekhoorntjesbrood truffelsaus.
Voor 2 personen +/-250gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
Direct uit de vriezer te gebruiken.
1. Zet een pan om met een ruime hoeveelheid kokend water (2.5L) en voeg een beetje zout toe.
2. Leg de bevroren pasta 6 à 7 minuten in het kokende water.
3. Dien op samen met de saus.
Tip: Door de Pappardelle beetgaar (al dente) 1-2 minuten door een warme saus te mengen, zal de Pappardelle de saus wat opnemen, beter vasthouden en wat zetmeel afgeven aan de saus. De saus wordt hiermee wat romiger en hiermee tilt u het gerecht echt weer naar een hoger niveau!
De Pappardelle is fantastisch in combinatie met de Eekhoorntjesbrood en Truffelsaus. En dit pastagerecht is weer erg lekker in combinatie met wat gegrilde groenten en/of wat groene salade.
Het is erg leuk om een keer een Italiaanse uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Belcapo te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten alsof je in Italië bent met je naasten!
Eten, beleven en genieten. Dompel je onder in de traditie van de Italiaanse keuken. Belcapo neemt je mee op een culinaire reis vol tradities, pure smaaksensaties en eigentijdse ambachtelijke specialiteiten. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.belcapo.nl
En naast lekker eten deelt Belcapo ook haar kennis. Dompel je HIER onder in alles over de 10 meest bekende klassieke Italiaanse pastasauzen en HIER in alles over de verschillende pastavormen en soorten!
De verse Pappardelle voor 2 personen is +/- 250 gram. De Pappardelle wordt handgemaakt met Zuid-Italiaans meel van hoge kwaliteit. Een echt ambachtelijk proces, waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. een bronzen mal. Door de bronzen mal krijgt de pasta net wat extra structuur, waardoor sauzen nog beter worden vastgehouden. Het verschil ga je proeven!
Suggestie van Grapedistrict: Colpaola Verdicchio de Matelica: Een heerlijke wijn van een klein wijnhuis uit Matelica. Het wijnhuis heeft slechts 10 hectare en een eigen uniek micro klimaat. Hij heeft aroma's van zachte bloesem, onrijpe wilde perzik en toch nog mineraliteit. Perfect dus voor bij de pure pasta Genovese! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Serveer de Pappardelle met Eekhoorntjesbrood en Truffelsaus in kleine porties als voorgerecht (Primi Piatti).
100% Italiaans GRIESMEEL van harde tarwe, verse EIEREN van categorie “A”, water
Niet geschikt voor mensen met een glutenof ei allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 1210 |
Kcal | 286 |
Vet | 2,5 |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 |
Koolhydraten | 54 |
Waarvan suikers | 1,1 |
Eiwit | 11 |
Zout | 0,11 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Verse handgemaakte Italiaanse Pappardelle van Belcapo. Perfect voor de mooiste sauzen, zoals de eek..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen