Het pastapakket met ravioli gevuld met buffelricotta en jonge spinazie en een cherrytomatensaus is een mooie combinatie van subtiele smaken. Een heerlijk klassiek Italiaans vegetarisch gerecht! Lees meer..
Eten, beleven en genieten. Dompel je onder in de traditie van de Italiaanse keuken. Belcapo neemt je mee op een culinaire reis vol tradities, pure smaaksensaties en eigentijdse ambachtelijke specialiteiten. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.belcapo.nl
En naast lekker eten deelt Belcapo ook haar kennis. Dompel je HIER onder in alles over de 10 meest bekende klassieke Italiaanse pastasauzen en HIER in alles over de verschillende pastavormen en soorten!
De ravioli is 250 gram en in combinatie met de cherrytomatensaus is dit een hoofdgerecht voor 2 personen. Met vervolgens nog een bijgerecht (bijvoorbeeld gegrilde groente en/of een salade) is dit een volledige maaltijd.
De ravioli wordt in Italië gemaakt en gevuld met o.a. buffelricotta, jonge spinazie, aardappel en Italiaanse kaas. Hele mooie subtiele smaken die het best gedijen bij een niet te uitgesproken saus, zoals deze cherrytomatensaus. De tomatensaus heeft zijn mooie ronde smaak ontwikkelt door o.a. de ui en extra vergine olijfolie.
De bereiding kan direct vanuit de vriezer. Ontdooi de saus door de ingevroren gesealde verpakking 5 minuten in warm water te leggen. Kook de ingevroren pasta in een ruime hoeveelheid gezouten water naar wens in 8 tot 10 minuten. Verwarm de ontdooide saus goed door in een pannetje, maar kook niet. Voeg de ravioli toe en roer voorzichtig door de saus.
Serveer de ravioli het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met de andere (bij)gerechten en geniet!
Tip: Voor het serveren wat extra Parmezaanse kaas er overheen raspen wordt door vrijwel elke Italiaan wel gewaardeerd!
De ravioli met cherrytomatensaus is voor de meeste personen een behoorlijke maaltijd, maar heerlijk is het om er wat rucola doorheen te mengen of een groene salade ernaast te serveren. Of bijgerechten zoals:
Het is erg leuk om een keer een Italiaanse uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Belcapo te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten alsof je in Italië bent met je naasten!
Suggestie van Grapedistrict: Villa vitas refosco: Een inheemse druif uit Friuli, Noord Italië, zorgt buiten de klassieke rood fruit aroma's en kruiden toch voor een frisse twist. Mooi in combinatie met de rijpe tomatensaus, maar blijft nog verrassend met de aardse tonen van de spinazie. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Serveer de ravioli in kleine porties als voorgerecht (Primi Piatti)
Ingrediënten ravioli: Griesmeel, ei, water, buffelricotta, spinazie, gemengde kaas, aardappel, zout en zwarte peper. Ingrediënten saus: Cherrytomaten, maiszetmeel, ui, extra vierge olijfolie, suiker, natriumbicarbonaat en zout.
Niet geschikt voor mensen met een gluten, ei en/of melk inclusief lactose en sulfiet allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 673 |
Kcal | 159 |
Vet | 2,3 |
Waarvan verzadigd vet | 1,2 |
Koolhydraten | 27,9 |
Waarvan suikers | 3,4 |
Eiwit | 6 |
Zout | 1,1 |
The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER
Het pastapakket met ravioli gevuld met buffelricotta en jonge spinazie en een cherrytomatensaus is e..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen