Productinformatie
Het hoofdgerecht komt van het restaurant en jij maakt daar zelf je ultieme maaltijd van. Voeg toe wat jij graag wilt. Rijst, pasta, groenten, salade? Wij bieden een smaakbom als basis, maar het is verder jouw feest!
1. Chicken Tikka Masala (2p) van India Palace uit Apeldoorn. Wanneer je de gerechten proeft weet je meteen, dit lukt me nooit zelf. Huisgemaakte kruidenmelanges door Indiase chefs die een paar jaar in Nederland komen werken. De kipfilets van de Chicken Tikka Masala worden lang gemarineerd met o.a. yoghurt, gember, knoflook en de huisgemaakte garam masala kruidenmix. De kip wordt vervolgens kort gegrild in een Tandoori klei-oven en gesmoord in een kruidige tomatensaus met o.a. de huisgemaakte tikka masala kruidenmix en gember. Heerlijk met gekruide Indiase rijst, naan en gegrilde groenten.
2. Coq au vin (2p) van restaurant Valuas. Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Eric is een zelfbenoemde 'Francofiel'. Deze klassieke Coq au vin, met uiteraard champignons, ui en laurier is geperfectioneerd tijdens zijn werk in die Franse keukens. Heerlijk in bijvoorbeeld het klassieke pasteibakje of met aardappel(puree) en seizoensgroenten.
3. Saté Pan (2p) van Toko Bopp uit Geleen. Toko Bopp heeft bij de laatste 2 uitreikingen van de 'beste toko van NL verkiezing' respectievelijk de 2de en de 1ste prijs gewonnen. Bij Toko Bopp wordt al meer dan 50 jaar Indonesisch gekookt met Balinese roots. De Saté Pan van Toko Bopp is kip die in de pan wordt gebakken en apart gemaakte satésaus. Als ze beide optimaal zijn bereid worden ze samengevoegd. Heerlijk met witte rijst en (pittige) boontjes.
4. Bali Ajam (2p) van Toko Bopp uit Geleen. Zoals bij vele Indonesische gerechten begint de Ajam Bali bij de boemboe, het specifieke mengsel van kruiden en specerijen. De boemboe wordt eerst aangefruit, waarna de rauwe kip erbij gaat. Hierdoor kunnen de smaken nog beter in de kip trekken. In de boemboe worden o.a. laos, citroengras en limoenblad gebruikt, waardoor het gerecht 'fris' overkomt. Heerlijk met nasi goreng en een knapperige salade.
5. Gele curry kip (2p) van Thais restaurant BaiYok. 1 van de of misschien wel het beste Thaise restaurant van Nederland en een begrip in Zwolle en omgeving. Dichterbij Thailand kom je niet snel! De gele curry kip is licht pittig en gecreëerd met o.a. scharrelkipfilet, pompoen, vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk. Heerlijk met bijvoorbeeld rijst en gewokte groenten 'Thaise stijl'.
*Mocht een gerecht tijdelijk niet op voorraad zijn, krijgt u een ander vergelijkbaar gerecht van hetzelfde restaurant.
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil u gemak en kwaliteit bieden, zodat u zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in uw unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor u gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun uzelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!