Sluiten

    Smink holy pulled beef (2p)

    € 13,35 Op voorraad
    Smink holy pulled beef van de gepekelde en 12 uur lang gegaarde runder short-rib.... Toon meer
    • Flexibiliteit, gemak en fantastisch eten!
    • Gratis bezorging vanaf €60,-

    Productomschrijving

    Restaurant Smink 

    Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.

    Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/

    Smink holy pulled beef

    De pulled beef met Oosterse lak is 250gr pulled beef. Dit is in principe voldoende voor 2 personen. 

    De pulled beef wordt gemaakt van de shortrib van een mooie Nederlandse melkkoe. De shortrib is het equivalent van de sparerib van het varken. De short-rib wordt eerst 24 uur droog gepekeld, wat de eerste bewerking is om het vlees heerlijk mals en zacht te houden. Vervolgens wordt de shortrib 12 uur lang heel zacht gegaard op lage temperatuur (80-90°C). Vervolgens valt het vlees van de botten af en wordt het geplukt. 

    Bereiding van de pulled beef

    De pulled beef wordt in principe gegeten in combinatie met bijvoorbeeld de Oosterse lak en een broodje of bijgerechten. 

    Wij raden aan om de pulled beef langzaam te laten ontdooien door het 6 uur van te voren uit de vriezer te halen en op een bord in de koelkast te zetten. Eventueel kan de ingevroren gesealde verpakking 10 min in een pan met lauw water worden gelegd. Vervolgens de pulled beef in een pan met een klein beetje roomboter rustig opwarmen, maar niet bakken. Als de pulled beef goed opgewarmd is, kan deze naar wens worden afgemaakt met bijvoorbeeld een saus of lak. Dien de pulled beef op met de andere (bij)gerechten op een mooi verwarmd bord of schaal(tje) en geniet!

    Tip: Koop de lekkerste verse broodjes die je kan krijgen en maak er een fantastisch broodje pulled beef van. Eventueel met wat verse koolsla (coleslaw) met een Oosterse dressing.

    Tips voor een complete maaltijd

    De pulled beef is heerlijk op mooie verse broodjes gecombineerd met een salade, maar je kan er nog heel veel andere kanten mee op. Combineer het met pasta, in een pokébowl, in een wrap, bij stamppotten of op een pizza. Leef je uit! 

    Wijnsuggestie

    Suggestie van Grapedistrict: Bojador Alentejo Tinto: Een topper uit het zuid centrale deel van Portugal. Het is een mooie zachte en rijpe rode wijn met inheemse Portugese druiven. Hij focust zich vooral op het zachte blauwe fruit wat in combinatie met de lichte houtlagering heerlijk is bij de pulled beef met Oosterse lak. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.

    Maak er een borrel, feesthap of voorgerecht van! 

    Serveer de pulled beef met bijvoorbeeld Oosterse lak of een andere saus in kleine porties (op kleine bolletjes) als borrelhap of voorgerechtje. Hier kan je meteen de show mee stelen!

    Ingrediënten

    Rundvlees, zout.

    Allergenen

    In principe bevat de pulled beef geen allergenen.

    *Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

    Voedingswaarde per 100 gram

    Kilojoule (KJ)883,0
    Kcal212,0
    Vet14,8
    Waarvan verzadigd vet6,2
    Koolhydraten1,0
    Waarvan suikers0,5
    Eiwit18,6
    Zout2

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Aanbevolen

    Ook nog lekker!

    Recent bekeken

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »