Smink holy pulled beef van de gepekelde én 12 uur lang gegaarde runder short-rib!
Voor 2 personen +/- 250gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
*De pulled beef wordt in principe gegeten in combinatie met bijvoorbeeld de Oosterse lak en een broodje of bijgerechten.
1. Ontdooien. Laat langzaam ontdooien door het 6 uur van te voren uit de vriezer te halen en in de koelkast te zetten, of leg de gesealde verpakking 10 min in een pan met lauw water.
2. Opwarmen. Vervolgens de pulled beef in een pan met een klein beetje roomboter rustig opwarmen, maar niet bakken. Als de pulled beef goed opgewarmd is, kan deze naar wens worden afgemaakt met bijvoorbeeld een saus of lak.
3. Dien de pulled beef op met eventuele (bij)gerechten op een mooi verwarmd bord of schaal(tje) en geniet!
Tip: Koop de lekkerste verse broodjes die u kan krijgen en maak er een fantastisch broodje pulled beef van. Eventueel met wat verse koolsla (coleslaw) met een Oosterse dressing.
De pulled beef is heerlijk op mooie verse broodjes gecombineerd met een salade, maar u kan er nog heel veel andere kanten mee op. Combineer het met pasta, in een pokébowl, in een wrap, bij stamppotten of op een pizza. Leef u uit!
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
De pulled beef met Oosterse lak is 250gr pulled beef. Dit is in principe voldoende voor 2 personen.
De pulled beef wordt gemaakt van de shortrib van een mooie Nederlandse melkkoe. De shortrib is het equivalent van de sparerib van het varken. De short-rib wordt eerst 24 uur droog gepekeld, wat de eerste bewerking is om het vlees heerlijk mals en zacht te houden. Vervolgens wordt de shortrib 12 uur lang heel zacht gegaard op lage temperatuur (80-90°C). Vervolgens valt het vlees van de botten af en wordt het geplukt.
Suggestie van Grapedistrict: Bojador Alentejo Tinto: Een topper uit het zuid centrale deel van Portugal. Het is een mooie zachte en rijpe rode wijn met inheemse Portugese druiven. Hij focust zich vooral op het zachte blauwe fruit wat in combinatie met de lichte houtlagering heerlijk is bij de pulled beef met Oosterse lak. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Serveer de pulled beef met bijvoorbeeld Oosterse lak of een andere saus in kleine porties (op kleine bolletjes) als borrelhap of voorgerechtje. Hier kan je meteen de show mee stelen!
Rundvlees, zout.
In principe bevat de pulled beef geen allergenen.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 883,0 |
Kcal | 212,0 |
Vet | 14,8 |
Waarvan verzadigd vet | 6,2 |
Koolhydraten | 1,0 |
Waarvan suikers | 0,5 |
Eiwit | 18,6 |
Zout | 2 |
Dit is de lekkerste holy pulled beef die wij geproefd hebben. Zelf kun je het zo niet maken.
Heerlijk ,lang gegaard ,mals vlees. De Lak erbij maakt het helemaal af.
Het is meer dan 5 sterren waard, zoooo lekker is de pulled beef. Maar ook de andere gerechten zijn zeer smaakvol en zo makkelijk om op een drukke doordeweekse dag in huis te hebben, echt een aanrader! Wat een goed initiatief Tom.
Dit is de lekkerste holy pulled beef die wij geproefd hebben. Zelf kun je het zo niet maken.
Heerlijk ,lang gegaard ,mals vlees. De Lak erbij maakt het helemaal af.
Het is meer dan 5 sterren waard, zoooo lekker is de pulled beef. Maar ook de andere gerechten zijn zeer smaakvol en zo makkelijk om op een drukke doordeweekse dag in huis te hebben, echt een aanrader! Wat een goed initiatief Tom.
Smink holy pulled beef van de gepekelde én 12 uur lang gegaarde runder short-rib!
Voor 2 persone..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen