Nederlands
4p

Rundvleeskroketten van Eric Swaghoven (4st. Oven)

Restaurant Valuas

Niet op voorraad
11,95
  • In heel NL bezorgd (excl. Waddeneilanden)
  • Kies zelf op maandag, woensdag of vrijdag
  • Bezorging tussen 17u - 22u

Productinformatie

Hand gerolde rundvleeskroketten van de kroketterie van SVH meesterkok Eric Swaghoven. Prachtige luxe snack voor in de oven om uzelf en/of uw gasten mee te verwennen.

Bereidingsinstructie

1. Ontdooien. Laat de kroketten voor gebruik rustig ontdooien via de ontdooistand van de magnetron of door ze 3-4 uur in de koelkast te leggen.
2. Oven: Verwarm voor op 230-240 graden en leg de ontdooide kroketten circa 6-8 min op een ovenrek op vetvrijpapier met ruimte tussen de kroketten in de oven en beoordeel de warmte en krokantheid (na 1 min uit de oven is de korst optimaal)
3. Airfryer: Verwarm voor op 200 graden en leg de ontdooide kroketten circa 8 min in de airfryer en beoordeel de warmte en krokantheid (na 1 min uit de airfryer is de korst optimaal)

Tip: Serveer met bieslook-, kerrie-, mosterd- of citroenmayonaise.

Tips voor een complete maaltijd

Maak een mooie salade van bijvoorbeeld sla, (gebakken) (knapperige) groenten, noten en een dressing en serveer er 2 kroketten bovenop. Of op de meer klassieke wijze als lunch met getoast brood. Geniet!

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Rundvleeskroketten van Eric Swaghoven

In de kroketterie van Eric worden de kroketten en bitterballen nog met de hand gerold. Er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van duurzaam en regionaal geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Toegevoegde kunstmatige stoffen worden uiteraard achterwege gelaten. Het resultaat is een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. Misschien wel de allerlekkerste kroket en bitterballen die er zijn.

Deze rundvlees kroket zit ook daadwerkelijk boordevol (35%) met smaakvol rundvlees. Een heerlijke en prachtige luxe snack.

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: Volgt!

Ideale borrel, feesthap of voorgerecht! 

Serveer de kroketten aan jezelf, je gezin, familie of vrienden en geef ze de borrelhap of voorgerecht waarvan ze versteld zullen staan!

Ingrediënten

Ragout: runderbouillon, (water, rundvlees, ui, kruiden en specerijen), 35% rundvlees, tarwebloem, roomboter, ui, koksroom, rundergelatine, azijn, gistextract, kruiden en specerijen. Panade: Paneermeel (tarwemeel, zout, gist, gerstemoutextract), glucosestroop, suiker, dextrose, bloem, verdikkingsmiddel (E466), stabilisator (E450), zuurteregelaar (E500).

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten en melk inclusief lactose allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 706
Kcal 169
Vet 8,4
Waarvan verzadigd vet 4,8
Koolhydraten 14,8
Waarvan suikers 1,3
Eiwit 8,8
Zout 1,0

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Specificaties

Keuken: Nederlands
Aantal personen: 4p
Portiegrootte: Snack
Gewicht: 4x ca. 110gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »