Thais koninklijk gerecht: de mild tot pittige rode curry met malse eend en zoet fruit, zoals mango, ananas en druiven (Kaeng Phed Ped Yang). Niet voor niets een koninklijk gerecht!
Voor 2 personen
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
1. Ontdooien. Gebruik de ontdooistand van de magnetron 5-10 min, of zet de verpakking een paar uur in lauw water, of laat de curry langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarm de curry in een pannetje rustig in ca. 5 min tot tegen het kookpunt. Eventueel ca. 5 min verwarmen op 600w in de magnetron en tussentijds 1-2 keer doorroeren.
3. Beoordeel de warmte (alle magnetrons, ovens etc zijn toch net anders).
4. Dien de curry op een mooi bord op en geniet!
Tip: Voeg verse stukjes rode lombok en gele stukjes mango toe als garnering.
Thais restaurant BaiYok in Zwolle serveert al sinds januari 2004 heerlijke, authentieke Thaise gerechten, bereid door in Thailand geschoolde koks en geserveerd in een ongedwongen hartelijke sfeer. Arnon Tiengtrong werkt al bij BaiYok sinds de oprichting van het restaurant. Na wat wisselingen is daar in 2015 Sumrit Punjakaew bij gekomen. Zij hebben de receptuur in de afgelopen jaren in nauwe samenwerking met onze andere koks voorzien van een typische BaiYok signature: heel herkenbaar Thais door het gebruik van authentiek Thaise ingrediënten. Niet voor niets worden wekelijks vrijwel alle groenten en kruiden direct uit Thailand vers aangeleverd. Dichterbij Thailand kom je niet snel in Nederland! Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.BaiYok.nl
Thais koninklijk gerecht: de mild tot pittige rode curry met malse eend en zoet fruit, zoals mango, ananas en druiven (Kaeng Phed Ped Yang). Niet voor niets een koninklijk gerecht!
Curry wordt vaak geserveerd met Thaise jasmijnrijst. De maaltijd kan goed uitgebreid worden door ook andere gerechten van BaiYok erbij te serveren, of bijvoorbeeld met onderstaand bijgerecht:
In Thailand bestaat het concept van voor- hoofd- en nagerechten zoals in de westerse wereld niet, maar is het gebruikelijk om meerdere gerechten tegelijk op tafel te zetten en deze met elkaar te delen. Eet smakelijk!
Suggesties vanuit BaiYok: Een lekker (Thais) biertje, een glas stevige witte wijn of rose (viognier, chardonnay) of een kop jasmijn thee.
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Volgt nog!
Huisgemaakte rode currysaus, eend, ananas, mango, witte druiven, cherry tomaat, Thaise aubergines, Thaise basilicum en rode peper.
Wekelijks worden vrijwel alle groenten en kruiden vers uit Thailand geleverd.
Niet geschikt voor mensen met een soja, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 598,1 |
Kcal | 142,8 |
Vet | 9,1 |
Waarvan verzadigd vet | 7,5 |
Koolhydraten | 10,2 |
Waarvan suikers | 8,7 |
Eiwit | 4,9 |
Zout | 0,9 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
Thais koninklijk gerecht: de mild tot pittige rode curry met malse eend en zoet fruit, zoals mango, ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen