Productinformatie
Wij gebruiken de beste streekproducten van topkwaliteit, vaak rechtstreeks van lokale boeren en altijd met oog voor duurzaamheid.
Bereidingsinstructie
OVEN:
Verwarm de oven op 130 graden (hetelucht) zet dan minimaal 35 minuten het gerecht met folie erop in de oven op 130 graden (heteluchtstand). Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 10 minuten in de oven.
MAGNETRON:
Het gerecht gaat rechtstreeks uit de vriezer in de magnetron. Prik in elk vak een klein gat in de folie. Verwarm het gerecht 5 a 6 minuten op 700 watt met de folie erop. Haal daarna het folie er af en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht daarna nog eens 1 minuut in de magnetron.
Eet smakelijk.
Ingrediënten
bospeen, aardappel zoet, wortelsap (Melk) (wortelsap, melkzuur gefermenteerd (Melk)), roomboter (Melk), zout.
knolselderij (Selderij), roomboter (Melk), zout.
Restaurant Smink*
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 868 |
Kcal | 208 |
Vet | 18 |
Waarvan verzadigd vet | 11 |
Koolhydraten | 10 |
Waarvan suikers | 10 |
Eiwit | 0,6 |
Zout | 1,1 |