Menu
0
Klantwaardering 9,6
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak
€6,95
Toevoegen aan winkelwagen
Pain au Chocolate (4st.)
Pain au Chocolate (4st.)
Pain au Chocolate (4st.)

Pain au Chocolate (4st.)

€6,95Incl. btw
Op voorraad

Pain au chocolate, oftewel de heerlijke gelaagde 'kubus croissants' met donkere chocolade. Gemaakt met ‘beurre de Charente’ uit de Vendée. Start uw dag goed, geniet meteen volop en laat uw huis heerlijk ruiken!

4 stuks

Bereiding, tips en meer infor Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u (gratis vanaf 74,-)
  • Gekookt door topchefs

  • Bevroren thuisbezorgd

  • Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

1. Ontdooi de Pain au Chocolate door deze in 30 min uit de verpakking op kamertemperatuur te laten komen, of leg ze bijvoorbeeld de avond van te voren in de koelkast.
2. Verwarmen. Bak de Pain au Chocolate af in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15-18 minuten, eventueel met toevoeging van 100% stoom.

Tip(s): Start uw weekend met een combi van Pain au Chocolate en croissants...

Vlaamsch Broodhuys 

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks.

Hoe krijg je 3 Michelin sterren brood? Zo dus: selecteren van "grand cru" graan dat wordt geleverd door een Franse coöperatie, weten van elke zak graan bij welke boer het vandaan komt, hoe het is opgeslagen, wie het heeft gemalen en wanneer, gebruik van het beste handmatig gewonnen Keltische zout ter wereld en gevitaliseerd water, het gebruik van zuurdesem in vrijwel alle producten, gebruik van het "moederdeeg" dat al net zo lang bestaat als de zaak (25 jaar), het deeg mengen in plaats van kneden om de enzymatische ontwikkeling niet af te remmen, lang en op de juiste temperatuur een eerste bulkrijs met een 'doorslag' voor luchtigheid, het brood met de hand modelleren, een tweede hele lange rijs in rieten manden met linnen doeken om de optimale smaak en geur te ontwikkelen, afbakken in een hete oven met een stenen vloer voor de extra krokante korst, om vervolgens direct naar de klanten te gaan... Ja er is zelfs een manifest om tot goed brood te komen.

Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.vlaamschbroodhuys.nl/

Pain au Chocolate

Pain au Chocolate zoals ze horen. Gemaakt met ‘beurre de Charente’ uit de Vendée. Start je dag goed, geniet meteen volop en laat je huis heerlijk ruiken!

Ingrediënten

tarwebloem, boter, water, zwarte chocolade, gist, suiker, ei, zout, tarwegluten, enzymen en meelverbeteraar (E300)

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, ei, soja en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.

*Er wordt in deze bakkerij gewerkt met verschillende allergenen, ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen hiervan in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ)1549
Kcal370
Vet20,3
Waarvan verzadigd vet12,8
Koolhydraten39,4
Waarvan suikers10
Eiwit7,5
Zout0,9

 

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Pain au Chocolate (4st.)

0 beoordelingen

Beoordeel Vlaamsch Broodhuys Pain au Chocolate (4st.)

Pain au chocolate, oftewel de heerlijke gelaagde 'kubus croissants' met donkere chocolade. Gemaakt m..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Ontvang nu €10 tegoed als nieuwe klant

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00