Menu
0
Klantwaardering 9,6
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak
€18,50
Toevoegen aan winkelwagen
Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)
Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)
Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)
Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)
Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)

Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)

€18,50Incl. btw
Op voorraad

Thaise licht pittige mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui. Deze Zuid-Thaise curry is bereid met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.

Voor 2 personen +/- 500gr

Bereiding, tips en meer informatie Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u (gratis vanaf 74,-)
  • Gekookt door topchefs

  • Bevroren thuisbezorgd

  • Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

1. Ontdooien. Gebruik de ontdooi stand van de magnetron, of zet de verpakking in lauw water, of laat de curry langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarm de curry in een pannetje rustig in ca. 5 min tot tegen het kookpunt. Eventueel ca. 5 min verwarmen op 600w in de magnetron en tussentijds 1-2 keer doorroeren en de warmte beoordelen.
3. Dien de curry op een mooi bord op en geniet!

Tip: Er zit geen rijst bij. Voeg hier toe.

Tip: Voeg verse stukjes rode lombok toe als garnering.

Tip: Ook de 1 persoonsportie mus sa man curry inclusief rijst is (hier) te bestellen.

Tips voor een complete maaltijd

De mus sa man curry is heerlijk in combinatie met Thaise jasmijnrijst. Als garnering kunnen geglaceerde stukjes witte ui en sherrytomaatjes gebruikt worden. De maaltijd kan goed uitgebreid worden door ook andere gerechten van BaiYok erbij te serveren, of bijvoorbeeld met onderstaand bijgerecht:

  • Wokgroente maken: beetje olie in de wok op hoog vuur, kort knoflook mee bakken (niet bruin laten worden), groenten met o.a. paksoi, babymais, peulen, wortel, paprika en taugé er bij , voor de smaak wat oestersaus en vissaus toevoegen, afblussen met scheutje hete bouillon of – water. Serveren op een platte schaal

In Thailand bestaat het concept van voor- hoofd- en nagerechten zoals in de westerse wereld niet, maar is het gebruikelijk om meerdere gerechten tegelijk op tafel te zetten en deze met elkaar te delen. Eet smakelijk!

Thais restaurant BaiYok 

Thais restaurant BaiYok in Zwolle serveert al sinds januari 2004 heerlijke, authentieke Thaise gerechten, bereid door in Thailand geschoolde koks en geserveerd in een ongedwongen hartelijke sfeer. Arnon Tiengtrong werkt al bij BaiYok sinds de oprichting van het restaurant. Na wat wisselingen is daar in 2015 Sumrit Punjakaew bij gekomen. Zij hebben de receptuur in de afgelopen jaren in nauwe samenwerking met onze andere koks voorzien van een typische BaiYok signature: heel herkenbaar Thais door het gebruik van authentiek Thaise ingrediënten. Niet voor niets worden wekelijks vrijwel alle groenten en kruiden direct uit Thailand vers aangeleverd. Dichterbij Thailand kom je niet snel in Nederland! Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.BaiYok.nl

Thaise mus sa man curry met rundvlees

Mus sa man curry is een bekende, milde Zuid-Thaise curry. De curry is bereid met een mengsel van vers gekneusde kruiden en specerijen en kokosmelk. Kenmerkend zijn de subtiele smaken van kaneel en steranijs in de saus.

Drank suggesties

Suggesties vanuit BaiYok: Een lekker (Thais) biertje, een glas stevige witte wijn of rose (viognier, chardonnay) of een kop jasmijn thee.

Wijnsuggestie van Grapedistrict: Pfannebecker Cuvée Rosé:Een prachtige rosé die zich kenmerkt aan zijn unieke (Duitse) stijl. De wijn heeft veel structuur, kruidigheid en zelfs wat bossig rood fruit. De complexiteit doet het goed in combinatie met de rund en hij blijft goed staan bij de pittige curry. Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.

Ingrediënten

Rundvlees, kokosmelk, aardappel, ui, huisgemaakte mus sa man currypasta, pinda, olie, vissaus, suiker, steranijs, kaneel.

Het rundvlees komt van het liesstuk van Ierse runderen.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een (pinda)noten, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ)753,3
Kcal180,5
Vet11,3
Waarvan verzadigd vet7,5
Koolhydraten7,3
Waarvan suikers4,4
Eiwit12,2
Zout0,7

 

Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit! 

The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)

0 beoordelingen

Beoordeel Restaurant BaiYok Thais Mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui (2p)

Thaise licht pittige mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda en ui. Deze Zuid-Thaise curry ..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Ontvang nu €10 tegoed als nieuwe klant

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00