AANBIEDING, want gaat richting THT. Chicken Madras, gemarineerde kip in een currysaus van scherpe (pittige) kruiden, uit het zuiden van India. Fantastisch voor de liefhebbers van goed gekruid pittig eten.
Echte authentieke pesto Genovese, gemaakt volgens de officiële richtlijnen met alleen maar zeer hoogwaardige producten. Beleef deze WERELD van verschil!
Thaise licht pittige gele curry met tahoe, pompoen en andere groente, oftewel ''Kaeng ka rie pak'. Een heerlijk gerecht met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Thaise pittige en licht zoete pha naeng curry (2p) met rundvlees, sjalot en citroenblad. Deze curry is bereid met verschillende, vers gekneusde kruiden en kokosmelk.
Combinatiegerecht van milde Thaise gele curry kip en Thaise runderhaas met groene asperges en jasmijnrijst. Twee heerlijke milde complementaire gerechten in één!
Dal Makhni, de vegetarische rijke zwarte linzen curry. Een beroemd nationaal gerecht van India, van de hand van dezelfde Chefkok die Butter Chicken heeft bedacht!
Thaise licht pittige gele curry (2p) met scharrelkipfilet, pompoen en ui, oftewel ''Kaeng ka rie kai'. Een heerlijk gerecht met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Chicken Tikka Masala, lang gemarineerde kip, kort gegrild in de tandoori klein-oven en gesmoord in een kruidige tomatensaus. Een meer kruidige variant van Butter Chicken.
Butter Chicken, lang gemarineerde kip, gegrild in de Tandoori klei-oven en vervolgens gestoofd in een romige saus. Één van de meest populaire Indiase gerechten.
Thaise pittige groene curry met tahoe en groente, waaronder bamboe en Thaise aubergine, oftewel 'Kaeng kiew waan pak'. Een beroemd gerecht met vele verse gekneusde kruiden en kokosmelk
Malse ribeye (250gr) van de Nederlandse melkkoe (dubbeldoel), minimaal 10 dagen weggehangen. Één van de mooiste stukken van het rund. Uiteraard nog rauw.
Thaise licht pittige mus sa man curry met rundvlees, aardappel, pinda, ui en jasmijnrijst. Deze Zuid-Thaise curry is bereid met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Heerlijk lamsvlees in currysaus, gekookt met gember, knoflook, tomaten en verse kruiden. Een traditioneel gerecht uit Kashmir en één van de zeer gewaardeerde gerechten van India Palace.
Combinatiegerecht van Thaise niet pittige kip cashewnoten en groenten met Thaise pittige 'Pha Naeng' curry rundvlees en jasmijnrijst. Een heerlijk combinatie van een pittig en mild gerecht in één!
Thaise pittige pha naeng curry met rundvlees, sjalot, citroenblad en jasmijnrijst. Deze curry is bereid met verschillende, vers gekneusde kruiden en kokosmelk.
Thaise licht pittige gele curry met scharrelkipfilet, pompoen en ui, oftewel ''Kaeng ka rie kai'. Een heerlijk gerecht met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Thaise pittige soep met kipfilet, kokosmelk en citroen, oftewel de bekende 'Tom Kha Kai'. Deze soep is verder bereid met verse kruiden en wordt afgemaakt met een beetje vers korianderblad.
Pure knolselderijpuree (250gr), mooi glad, heerlijk vol van smaak en een fantastisch bijgerecht. Gevacumeerd gaar gestoomd, waardoor alle smaak is behouden!
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.