Menu
0
Klantwaardering 9,7
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak

€21,75€17,50
Toevoegen aan winkelwagen
Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)
Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)
Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)
Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)

Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)

€21,75€17,50Incl. btw
Op voorraad

Compleet menu met de klassieke hazenpeper, rode kool en boterzachte aardappelpuree. De in rode wijn gestoofde haas komt van het familierecept.

Voor 1 persoon: +/- 200gr hazenpeper, 200gr rode kool, 250gr puree.

Bereiding en meer informatie Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u
  • Gekookt door topchefs

  • Snel bij u thuisbezorgd

  • Trek? Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

1. Direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen 10-12 min in het kokende water.
3. Beoordeel de warmte.
4. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakkingen af en gebruik naar wens.

Tip: Heerlijk met wat verse peterselie.

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Hazenpeper menu van Eric Swaghoven

Klassieke hazenpeper van het familie recept van Eric zijn vader. In rode wijn gestoofde haas met o.a. gedroogde pruimen en een uitgebreid boeket aan specerijen en kruiden. De hazenbouten komen uiteraard uit Nederland van Pieter van Meel.

De boterzachte aardappelpuree wordt gemaakt door grote aardappelbonken eerst gaar te koken, af te gieten, uit te laten wasemen, door een zeef te halen en vervolgens kort te kloppen met boter en melk.

De rode kool wordt uiteraard volledig zelf gemaakt, met o.a. appel en kruiden zoals laurier en kruidnagel.

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: Volgt!

Ingrediënten

Aardappel, rode kool, hazenbouten, champignons, ui, malagawijn, pruimendant, appelstroop, bloem, roomboter, volle melk, appel, zonnebloemolie, cayennepeper, nootmuskaat, tijm, jeneverbes, selderij, laurier,suiker, azijn, kruidnagel, zout en peper.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij en/of sulfiet allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ)374,4
Kcal89,0
Vet2,0
Waarvan verzadigd vet1,1
Koolhydraten10,7
Waarvan suikers4,6
Eiwit5,8
Zout0,7

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)

0 beoordelingen

Beoordeel Restaurant Valuas Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)

Compleet menu met de klassieke hazenpeper, rode kool en boterzachte aardappelpuree. De in rode wijn ..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis