Productinformatie
1. Direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen 10-12 min in het kokende water.
3. Beoordeel de warmte.
4. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakkingen af en gebruik naar wens.
Tip: Heerlijk met wat verse peterselie.
Restaurant Valuas
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.
Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/
Hazenpeper menu van Eric Swaghoven
Klassieke hazenpeper van het familie recept van Eric zijn vader. In rode wijn gestoofde haas met o.a. gedroogde pruimen en een uitgebreid boeket aan specerijen en kruiden. De hazenbouten komen uiteraard uit Nederland van Pieter van Meel.
De boterzachte aardappelpuree wordt gemaakt door grote aardappelbonken eerst gaar te koken, af te gieten, uit te laten wasemen, door een zeef te halen en vervolgens kort te kloppen met boter en melk.
De rode kool wordt uiteraard volledig zelf gemaakt, met o.a. appel en kruiden zoals laurier en kruidnagel.
Wijnsuggestie
Suggestie van Grapedistrict: Volgt!
Ingrediënten
Aardappel, rode kool, hazenbouten, champignons, ui, malagawijn, pruimendant, appelstroop, bloem, roomboter, volle melk, appel, zonnebloemolie, cayennepeper, nootmuskaat, tijm, jeneverbes, selderij, laurier,suiker, azijn, kruidnagel, zout en peper.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij en/of sulfiet allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 374,4 |
Kcal | 89,0 |
Vet | 2,0 |
Waarvan verzadigd vet | 1,1 |
Koolhydraten | 10,7 |
Waarvan suikers | 4,6 |
Eiwit | 5,8 |
Zout | 0,7 |