Nederlands
1p

Hazenpeper menu van Eric Swaghoven (1p)

Restaurant Valuas

Op voorraad

Compleet menu met de klassieke hazenpeper, rode kool en boterzachte aardappelpuree. De in rode wijn gestoofde haas komt van het familierecept.

Voor 1 persoon: +/- 200gr hazenpeper, 200gr rode kool, 250gr puree.

Bereiding en meer informatie

12,95

Adviesprijs: €21,75

Je bespaart 40%

Levertijd

Kan elke dinsdag- of vrijdag bezorgd worden! Geef bij de bestelling aan of je jouw bestelling, overdag (9-17 uur), in de middag (tussen 12 en 18 uur) of in de avond (tussen 15 en 22 uur) wordt bezorgd.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €80

  • Kies zelf voor bezorging op dinsdag of vrijdag.
  • Bezorging in 3 vensters tussen 9u - 22u.
  • Gratis bezorging vanaf € 80

Productinformatie

1. Direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen 15-20 min in het kokende water.
3. Beoordeel de warmte.
4. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakkingen af en gebruik naar wens.

Tip: Heerlijk met wat verse peterselie.

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Hazenpeper menu van Eric Swaghoven

Klassieke hazenpeper van het familie recept van Eric zijn vader. In rode wijn gestoofde haas met o.a. gedroogde pruimen en een uitgebreid boeket aan specerijen en kruiden. De hazenbouten komen uiteraard uit Nederland van Pieter van Meel.

De boterzachte aardappelpuree wordt gemaakt door grote aardappelbonken eerst gaar te koken, af te gieten, uit te laten wasemen, door een zeef te halen en vervolgens kort te kloppen met boter en melk.

De rode kool wordt uiteraard volledig zelf gemaakt, met o.a. appel en kruiden zoals laurier en kruidnagel.

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: Volgt!

Ingrediënten

Aardappel, rode kool, hazenbouten, champignons, ui, malagawijn, pruimendant, appelstroop, bloem, roomboter, volle melk, appel, zonnebloemolie, cayennepeper, nootmuskaat, tijm, jeneverbes, selderij, laurier,suiker, azijn, kruidnagel, zout en peper.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, selderij en/of sulfiet allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 374,4
Kcal 89,0
Vet 2,0
Waarvan verzadigd vet 1,1
Koolhydraten 10,7
Waarvan suikers 4,6
Eiwit 5,8
Zout 0,7

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Specificaties

Keuken: Nederlands
Aantal personen: 1p
Portiegrootte: Ruime maaltijd
Gewicht: Ca. 600gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »