Soto Ajam is kruidige licht pittige Indonesische kippensoep die je meteen verwarmd. Het wordt ook wel het nationale gerecht van Indonesie genoemd. Geniet!
Butter Chicken, lang gemarineerde kip, gegrild in de Tandoori klei-oven en vervolgens gestoofd in een romige saus. Één van de meest populaire Indiase gerechten.
Het Indonesische menu met kruidige, frisse en licht pikante kip (Bali Ajam), mix van groente in kokossaus (Sajur Lodeh) en gebakken rijst met ei en groente (Nasi Goreng). Genieten!
Combinatiegerecht van milde Thaise gele curry kip en Thaise runderhaas met groene asperges en jasmijnrijst. Twee heerlijke milde complementaire gerechten in één!
Combinatiegerecht van Thaise niet pittige kip cashewnoten en groenten met Thaise pittige 'Pha Naeng' curry rundvlees en jasmijnrijst. Een heerlijk combinatie van een pittig en mild gerecht in één!
Thaise pittige groene curry met scharrelkipfilet, bamboe en Thaise aubergine, oftewel 'Kaeng kiew waan kai'. Een beroemd gerecht met vele verse gekneusde kruiden en kokosmelk.
Thaise pittige soep met kipfilet, kokosmelk en citroen, oftewel de bekende 'Tom Kha Kai'. Deze soep is verder bereid met verse kruiden en wordt afgemaakt met een beetje vers korianderblad.
Saté Pan is malse kip met een bite in satésaus. De kip wordt kort en krachtig gebakken, zodat hij mals maar met bite aan de pindasaus kan worden toegevoegd.
Chicken Tikka Masala, lang gemarineerde kip, kort gegrild in de tandoori klein-oven en gesmoord in een kruidige tomatensaus, met romige licht gekruide Jeera rijst.
Thaise licht pittige gele curry met scharrelkipfilet, pompoen en ui, oftewel ''Kaeng ka rie kai'. Een heerlijk gerecht met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Butter Chicken, lang gemarineerde kip, gegrild in de Tandoori klei-oven en vervolgens gestoofd in een romige saus, met romige licht gekruide Jeera rijst.
AANBIEDING, want gaat richting THT. Chicken Madras, gemarineerde kip in een currysaus van scherpe (pittige) kruiden, uit het zuiden van India. Fantastisch voor de liefhebbers van goed gekruid pittig eten.
Thaise licht pittige gele curry (2p) met scharrelkipfilet, pompoen en ui, oftewel ''Kaeng ka rie kai'. Een heerlijk gerecht met vers gekneusde kruiden, specerijen en kokosmelk.
Chicken Tikka Masala, lang gemarineerde kip, kort gegrild in de tandoori klein-oven en gesmoord in een kruidige tomatensaus. Een meer kruidige variant van Butter Chicken.
Handgemaakte traditionele Chinese dumplings met kip, ui en bosui (25st.). Vakwerk dat je terug proeft in elke dumpling. Ervaar de echte Chinese tongstrelende smaak!
Thaise pittige groene curry met scharrelkipfilet, bamboe en Thaise aubergine, oftewel 'Kaeng kiew waan kai'. Een beroemd gerecht met vele verse gekneusde kruiden en kokosmelk.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.