IJs van verse aardbeien met hete Madame Jeanette chilipepers en limoensap. Discover a world of flavour! Lees meer..
Professor Grunschnabel maakt al sinds 2003 superlekker ijs in hele bijzondere, avontuurlijke, perfect gebalanceerde smaken. We doen dat van de allermooiste verse ingrediënten. Betoverend lekker en speels ijs, dat ook nog eens 100% plantaardig is.
Waar komt de naam Professor Grunschnabel vandaan? Veel mensen zijn daar nieuwsgierig naar. Een Professor is het tegenovergestelde van een Grunschnabel: een bedaarde geleerde tegenover een jonge spring-in-het-veld met veel praatjes. De merknaam staat symbool voor spelen en leren, de contrasten in onze ijs-smaken, maar ook de overtuiging dat je nooit te oud of te jong bent om te leren.
Vegan, vrij van allergenen, en vol van smaak. IJs zoals wij dat zelf willen eten, gewoon superlekker èn voor iedereen.
Kijk voor meer informatie ook op: www.grunschnabel.com
IJs van verse aardbeien met hete Madame Jeanette chilipepers en limoensap
Voor zover we weten houdt de Professor erg van extreem pittig eten en vindt hij chilipepers fascinerend vanwege hun kleur, smaak en scherpe power. Hij heeft ze zelfs gekweekt als 'nerdy' hobby tussen het jaar 2000 en 2003… Meestal de Braziliaanse rassen, zoals de Malagueta en de Dedo de Moça, maar ook de bijzonder geurige en, zeer hete Madame Jeanette chilipeper. De lichtzoete geur van deze zeer hete Surinaamse peper past heel mooi bij het zachtzure zoet van aardbeien. De hete afterglow die deze smaak je geeft, heeft de loop der jaren veel mensen aan het lachen gemaakt.
Eat while frozen!
Tip: Zet het ijs een kwartier van te voren buiten de vriezer, zodat je makkelijker kan scheppen.
Houd het simpel met wat vers fruit en/of gekruimelde koek, of ga los en maak een van onderstaande gerechten!
Sorbet ijstaart voor 10 personen, bekijk hier de inspiratie van Foodinista
Waffle ice cream sandwiches, bekijk hier de inspiratie van tothemoen
IJs met banaan uit de oven, bekijk hier de inspiratie van Corine
Brownie met ijs, bekijk hier de inspiratie van Rotterdamfood
Baked Alaska (ijs met cake eromheen), bekijk hier de inspiratie van ongewoonlekker
Enjoy!
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Andrea Rinaldi Moscato d'Asti DOCG:Deze licht zoete en mousserende moscato uit het noorden van Italië is al genieten op zich. In combinatie met een heerlijk bolletje ijs is het al helemaal een groot feest! Het is verfrissend en nog laag in alcohol ook! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Aardbeien(37%), water, suiker, frambozen(2%), limoensap(1,5%), dextrose, citroensap(0,5%), madame jeanette(0,2%), Stabilisatoren: pectine, agar-agar, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom.
Er zitten geen allergenen in dit product.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 366,0 |
Kcal | 87,0 |
Vet | 0,0 |
Waarvan verzadigd vet | 0,0 |
Koolhydraten | 21,0 |
Waarvan suikers | 20,0 |
Eiwit | 0,29 |
Zout | 0 |
IJs van verse aardbeien met hete Madame Jeanette chilipepers en limoensap. Discover a world of flavo..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen