IJs van 24-karaats frambozen met verse sinaasappel-, limoen- en citroensap. Discover a world of flavour! Lees meer..
Professor Grunschnabel maakt al sinds 2003 superlekker ijs in hele bijzondere, avontuurlijke, perfect gebalanceerde smaken. We doen dat van de allermooiste verse ingrediënten. Betoverend lekker en speels ijs, dat ook nog eens 100% plantaardig is.
Waar komt de naam Professor Grunschnabel vandaan? Veel mensen zijn daar nieuwsgierig naar. Een Professor is het tegenovergestelde van een Grunschnabel: een bedaarde geleerde tegenover een jonge spring-in-het-veld met veel praatjes. De merknaam staat symbool voor spelen en leren, de contrasten in onze ijs-smaken, maar ook de overtuiging dat je nooit te oud of te jong bent om te leren.
Vegan, vrij van allergenen, en vol van smaak. IJs zoals wij dat zelf willen eten, gewoon superlekker èn voor iedereen.
Kijk voor meer informatie ook op: www.grunschnabel.com
IJs van 24-karaats frambozen met verse sinaasappel-, limoen- en citroensap.
De framboos, verre familie van de roos en de deftige tante is van de aardbei, is een fantastische vrucht. Er is geen ander niet-tropische vrucht die zo'n extase kan geven: de perfecte balans tussen zoet en zuur en peilloze complexiteit van de smaak… Dit moesten en zouden we proberen vast te leggen in een ijs-smaak. We gebruiken hele frambozen in ons receptuur, dat zal je niet verbazen.
Eat while frozen!
Tip: Zet het ijs een kwartier van te voren buiten de vriezer, zodat je makkelijker kan scheppen.
Houd het simpel met wat vers fruit en/of gekruimelde koek, of ga los en maak een vegan bananasplit of een (alcoholvrije) scroppino! (zie de recepten hieronder).
Vegan Bananasplit (inspiratie: Puur Suzanne, puursuzanne.nl)
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Zo maak je hem:
Enjoy!
Scroppino Framboos (inspiratie: Corine van lactosevrijeten.nl)
Dit heb je nodig voor 1 persoon:
Zo maak je hem:
Enjoy!
Of ga een keer los en maak een van onderstaande gerechten!
Sorbet ijstaart voor 10 personen, bekijk hier de inspiratie van Foodinista
Waffle ice cream sandwiches, bekijk hier de inspiratie van tothemoen
IJs met banaan uit de oven, bekijk hier de inspiratie van Corine
Brownie met ijs, bekijk hier de inspiratie van Rotterdamfood
Baked Alaska (ijs met cake eromheen), bekijk hier de inspiratie van ongewoonlekker
Enjoy!
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Andrea Rinaldi Moscato d'Asti DOCG:Deze licht zoete en mousserende moscato uit het noorden van Italië is al genieten op zich. In combinatie met een heerlijk bolletje ijs is het al helemaal een groot feest! Het is verfrissend en nog laag in alcohol ook! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Frambozen (37%), water, suiker, sinaasappelsap (2.2%), limoensap (1.6%), dextrose, citroensap (0.5%), stabilisatoren: agar-agar, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom.
Er zitten geen allergenen in dit product.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 368,0 |
Kcal | 88,0 |
Vet | 0,0 |
Waarvan verzadigd vet | 0,0 |
Koolhydraten | 21,0 |
Waarvan suikers | 21,0 |
Eiwit | 0,32 |
Zout | 0 |
In elk geval het lekkerste frambozenijs dat ik ooit gegeten heb!
In elk geval het lekkerste frambozenijs dat ik ooit gegeten heb!
IJs van 24-karaats frambozen met verse sinaasappel-, limoen- en citroensap. Discover a world of flav..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen