Platbrood van ‘campremy’ tarwe met de bekende kruidenmelange uit het Midden-Oosten 'Za'atar', extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Gebakken met met hoogwaardige ingrediënten!
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
1. Ontdooi de focaccia door deze in ca. 30 min uit de verpakking op kamertemperatuur te laten komen.
2. Bak de focaccia af in een voorverwarmde oven op 250°C gedurende ca. 6 minuten, eventueel met toevoeging van 100% stoom.
Tip(s): Eet deze Za'atar focaccia bij een Indiase maaltijd in plaats van Naanbrood!
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks.
Hoe krijg je 3 Michelin sterren brood? Zo dus: selecteren van "grand cru" graan dat wordt geleverd door een Franse coöperatie, weten van elke zak graan bij welke boer het vandaan komt, hoe het is opgeslagen, wie het heeft gemalen en wanneer, gebruik van het beste handmatig gewonnen Keltische zout ter wereld en gevitaliseerd water, het gebruik van zuurdesem in vrijwel alle producten, gebruik van het "moederdeeg" dat al net zo lang bestaat als de zaak (25 jaar), het deeg mengen in plaats van kneden om de enzymatische ontwikkeling niet af te remmen, lang en op de juiste temperatuur een eerste bulkrijs met een 'doorslag' voor luchtigheid, het brood met de hand modelleren, een tweede hele lange rijs in rieten manden met linnen doeken om de optimale smaak en geur te ontwikkelen, afbakken in een hete oven met een stenen vloer voor de extra krokante korst, om vervolgens direct naar de klanten te gaan... Ja er is zelfs een manifest om tot goed brood te komen.
Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.vlaamschbroodhuys.nl/
Platbrood van ‘campremy’ tarwe met de bekende kruidenmelange uit het Midden-Oosten 'Za'atar', extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Fantastisch voor op de borrelplank, bij een soep, Indiase maaltijd of maak er heerlijke sandwiches van.
Serveer de focaccia, gewoon los, met olijfolie en wat zout.
Water, tarwebloem, roggebloem, sesamzaad (gepeld), tarwegluten, gefermenteerde roggebloem, zeezout, Za'tar [kruiden en specerijen (tijm), sesamzaad (geroosterd), druiven, olijfolie] olijfolie (extra vergine), gerstemoutbloem (geroosterd), roggemoutbloem, tarwemoutbloem, tarwemoutbloem (geroosterd), meelverbeteraar (E300), gist en suiker (gebrand)
Niet geschikt voor mensen met een gluten en/of sesam allergie of intolerantie.
*Er wordt in deze bakkerij gewerkt met verschillende allergenen, ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen hiervan in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 844 |
Kcal | 202 |
Vet | 2,4 |
Waarvan verzadigd vet | 0,4 |
Koolhydraten | 35,8 |
Waarvan suikers | 1,4 |
Eiwit | 7,3 |
Zout | 0,9 |
Platbrood van ‘campremy’ tarwe met de bekende kruidenmelange uit het Midden-Oosten 'Za'atar', ex..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen