Uw bestelling wordt vrijdag 5 april bezorgd

Italiaans
4p

Focaccia Rozemarijn (1st.)

Vlaamsch Broodhuys

Op voorraad
7,95
  • In heel NL bezorgd (excl. Waddeneilanden)
  • Kies zelf op maandag, woensdag of vrijdag
  • Bezorging tussen 17u - 22u

Productinformatie

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Gebakken met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring!

Bereidingsinstructie

1. Ontdooi de focaccia door deze in 30min uit de verpakking op kamertemperatuur te laten komen.
2. Bak de focaccia af in een voorverwarmde oven op 250°C gedurende 6 minuten, eventueel met toevoeging van 100% stoom.

Tip(s): Maak een Italiaanse sandwich met pesto, sla, mortadella/salami/Parmaham, mozarella, gegrilde courgette, etc!

Vlaamsch Broodhuys 

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks.

Hoe krijg je 3 Michelin sterren brood? Zo dus: selecteren van "grand cru" graan dat wordt geleverd door een Franse coöperatie, weten van elke zak graan bij welke boer het vandaan komt, hoe het is opgeslagen, wie het heeft gemalen en wanneer, gebruik van het beste handmatig gewonnen Keltische zout ter wereld en gevitaliseerd water, het gebruik van zuurdesem in vrijwel alle producten, gebruik van het "moederdeeg" dat al net zo lang bestaat als de zaak (25 jaar), het deeg mengen in plaats van kneden om de enzymatische ontwikkeling niet af te remmen, lang en op de juiste temperatuur een eerste bulkrijs met een 'doorslag' voor luchtigheid, het brood met de hand modelleren, een tweede hele lange rijs in rieten manden met linnen doeken om de optimale smaak en geur te ontwikkelen, afbakken in een hete oven met een stenen vloer voor de extra krokante korst, om vervolgens direct naar de klanten te gaan... Ja er is zelfs een manifest om tot goed brood te komen.

Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.vlaamschbroodhuys.nl/

Focaccia Rozemarijn

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Fantastisch voor op de borrelplank, bij een soep of maak er zoals in Italië heerlijke sandwiches van.

Bij de borrel! 

Serveer de focaccia, gewoon los, met olijfolie en wat zout of licht belegd met bijvoorbeeld wat Parmaham.

Ingrediënten

Camp remy bloem (tarwe), water, zeezout, kruiden en specerijen (rozemarijn), olijfolie (extra vergine) en gist.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten allergie of intolerantie.

*Er wordt in deze bakkerij gewerkt met verschillende allergenen, ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen hiervan in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 884
Kcal 211
Vet 2,4
Waarvan verzadigd vet 0,3
Koolhydraten 41,2
Waarvan suikers 0,6
Eiwit 6
Zout 1,7

 

Specificaties

Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4p
Portiegrootte: Heel brood
Gewicht: Ca. 400gr
Vegetarisch: Ja
Pittig: Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »