Menu
0
Klantwaardering 9.6
Betaalbaar
Eten van hoge kwaliteit
€5,95
Toevoegen aan winkelwagen
Focaccia Rozemarijn (1st.)
Focaccia Rozemarijn (1st.)
Focaccia Rozemarijn (1st.)

Focaccia Rozemarijn (1st.)

€5,95Incl. btw
Op voorraad

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Lees meer..

Bezorging elke dinsdag- of vrijdagavond
  • Altijd lekker eten in huis

  • Snel op tafel

  • Bezorgd tot in ieder dorp

  • Maandenlang te bewaren

Productomschrijving

Vlaamsch Broodhuys 

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. En wat wil je nog meer dan ambassadeurs als Sergio Herman die je product 3 Michelin sterren brood noemt. En niet voor niks.

Hoe krijg je 3 Michelin sterren brood? Zo dus: selecteren van "grand cru" graan dat wordt geleverd door een Franse coöperatie, weten van elke zak graan bij welke boer het vandaan komt, hoe het is opgeslagen, wie het heeft gemalen en wanneer, gebruik van het beste handmatig gewonnen Keltische zout ter wereld en gevitaliseerd water, het gebruik van zuurdesem in vrijwel alle producten, gebruik van het "moederdeeg" dat al net zo lang bestaat als de zaak (25 jaar), het deeg mengen in plaats van kneden om de enzymatische ontwikkeling niet af te remmen, lang en op de juiste temperatuur een eerste bulkrijs met een 'doorslag' voor luchtigheid, het brood met de hand modelleren, een tweede hele lange rijs in rieten manden met linnen doeken om de optimale smaak en geur te ontwikkelen, afbakken in een hete oven met een stenen vloer voor de extra krokante korst, om vervolgens direct naar de klanten te gaan... Ja er is zelfs een manifest om tot goed brood te komen.

Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.vlaamschbroodhuys.nl/

Focaccia Rozemarijn

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout bereid volgens de ‘pousse lent’ methode. Fantastisch voor op de borrelplank, bij een soep of maak er zoals in Italië heerlijke sandwiches van.

Bereiding van de Focaccia

Ontdooi de focaccia door deze in 30min uit de verpakking op kamertemperatuur te laten komen. Bak de focaccia af in een voorverwarmde oven op 250°C gedurende 6 minuten, eventueel met toevoeging van 100% stoom.

Tip(s): Maak een Italiaanse sandwich met pesto, sla, mortadella/salami/Parmaham, mozarella, gegrilde courgette, etc!

Bij de borrel! 

Serveer de focaccia, gewoon los, met olijfolie en wat zout of licht belegd met bijvoorbeeld wat Parmaham.

Ingrediënten

Camp remy bloem (tarwe), water, zeezout, kruiden en specerijen (rozemarijn), olijfolie (extra vergine) en gist.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten allergie of intolerantie.

*Er wordt in deze bakkerij gewerkt met verschillende allergenen, ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen hiervan in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ)884
Kcal211
Vet2,4
Waarvan verzadigd vet0,3
Koolhydraten41,2
Waarvan suikers0,6
Eiwit6
Zout1,7

 

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Focaccia Rozemarijn (1st.)

0 beoordelingen

Beoordeel Vlaamsch Broodhuys Focaccia Rozemarijn (1st.)

Platbrood van ‘campremy’ tarwe met vers gehakte rozemarijn, extra virgin olijfolie en zeezout be..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis