In kruidenbouillon gegaarde eend gecombineerd met de huisgemaakte Nilgiri spinazie currysaus. Hiermee haalt u de unieke smaken van India Palace in huis!
Voor 2 personen +/- 650gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
1. Ontdooien: Gebruik de ontdooi stand van de magnetron, of zet de verpakking in lauw water, of laat de curry langzaam in 12 uur ontdooien in de koelkast.
2. Verwarmen: Verwarm de curry in een pannetje rustig in ca. 5 min tot tegen het kookpunt, of ca. 5 min verwarmen op 600w in de magnetron en tussentijds 1-2 keer doorroeren.
3. Beoordeel de warmte (alle magnetrons en ovens zijn toch net anders).
4. Dien de curry op een mooi bord op en geniet!
Tip: Eend Nilgiri wordt vaak samen gegeten met (gekruide) rijst een groente gerecht, naanbrood of een aardappelgerecht. Zie hieronder de aanbevolen producten.
Tip: Het toevoegen van verse koriander, rode ui en wat boter is altijd een goed idee. Door zelf wat verse raita (zie recept hieronder) te maken til je het gerecht ook weer naar een hoger niveau!
De Eend Nilgiri is vaak onderdeel van Indiase Thali's met een aantal van onderstaande gerechten:
Maar ook heerlijk op je eigen of onderstaande manier!
Kook (Basmati) rijst zoals aangegeven op de verpakking. Voor een extra smaaksensatie kan er bijvoorbeeld saffraan, komijnzaad en wat zout, etc worden toegevoegd aan het kookwater.
Maak een frisse salade met sla, ananas/mango, mais en een yoghurtdressing.
Maak verse (kheere ka) raita van yoghurt, komkommer en verse koriander in combinatie met een mix van; komijn, mosterdzaad, chilipoeder, masala kruiden en zout.
Maak het vooral zo complex als waar je zelf op dat moment aan toe bent. Eet smakelijk!
India Palace staat voor het echte India. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereidt door koks uit India. Proef onze fantastische gerechten en ervaar India. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren op: www.indiapalace-apeldoorn.nl
Nilgiri komt van de Nilgiri bergen in het Zuid-Westen van India. U kent ze mogelijk wel van de mooie plaatjes van treinen langs en door groene bergen. Hoe zuidelijker de oorsprong van het Indiase gerecht hoe pittiger het vaak is. Deze huisgemaakte kruidenmix is mild tot pittig.
De eendenborst wordt eerst in kruidenbouillon gegaard en vervolgens gecombineerd met de kruidige Nilgiri spinazie currysaus.
Suggestie van Grapedistrict: Volgt nog!
Serveer de Eend Nilgiri in kleine porties met een stuk Naan en wat raita als borrelhap of voorgerecht.
Eend, spinazie, kokosmelk, koksroom, zonnebloemolie, knoflook, gember, munt, koriander, huisgemaakt Nilgiri kruidenmix, cashewnoten, groene peper, zout en peper.
Niet geschikt voor mensen met een noten, melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 799,4 |
Kcal | 193,3 |
Vet | 17 |
Waarvan verzadigd vet | 6,2 |
Koolhydraten | 3 |
Waarvan suikers | 0,7 |
Eiwit | 6,2 |
Zout | 0,5 |
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!
In kruidenbouillon gegaarde eend gecombineerd met de huisgemaakte Nilgiri spinazie currysaus. Hierme..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen