Menu
0
Klantwaardering 9,6
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak
€26,95
Toevoegen aan winkelwagen
Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)
Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)
Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)
Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)

Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)

€26,95Incl. btw
Niet op voorraad

Klassieke Franse Coq au vin, één van Meesterkok Eric's eigen favorieten. Geperfectioneerd tijdens zijn werk in Franse keukens en onderdeel van zijn grote liefde voor Frankrijk.

Voor 2 personen apart verpakt 2 x +/- 250gr

Bereiding en meer informatie Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u (gratis vanaf 74,-)
  • Gekookt door topchefs

  • Bevroren thuisbezorgd

  • Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

  1. Warm op door direct uit de vriezer 10 min in een pan kokend water te leggen, of laat eerst ontdooien en verwarm in een pannetje in ca. 5 min tot tegen het kookpunt.
  2. Beoordeel de warmte en dien bij voorkeur op een mooi bord of mooie schaal op.

Tip: Serveer met vers gesneden peterselie en/of een lente-uitje.

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.

Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Coq au vin van Eric Swaghoven

Eric is een zelfbenoemde 'Francofiel'. Al vanaf zijn jeugd kwam hij veel in Frankrijk en maakte hij kennis met de Franse keuken. Eric is dan ook erg van de Franse stijl en in de aparte brasserie van restaurant Valuas zijn altijd Franse klassiekers te vinden. Deze klassieke Coq au vin, met uiteraard champignons, ui en laurier is geperfectioneerd tijdens zijn werk in die Franse keukens. Niet voor niets één van Meesterkok Eric's eigen favorieten. Zelf serveert hij hem het liefst in een mooi pasteibakje wat hij net wat zompig laat worden.

Tips voor een complete maaltijd

De Coq au vin bevat al een goede portie vlees en wat groenten. Afhankelijk van de eters kan hij mooi worden aangevuld met (zoete) aardappel(puree), mooi brood, rijst, gegrilde groente of bijvoorbeeld gekookte haricots verts aangemaakt met een beetje azijn en olie. Geniet!

Wijnsuggestie

Suggestie van Grapedistrict: Volgt!

Maak er een borrel, feesthap of voorgerecht van! 

Serveer de coq au vin in kleine porties in een pasteibakje voor een ultieme borrelhap!

Ingrediënten

Kippendijen, champignons, rode wijn, ui, kippenbouillon, room, bloem, peterselie, zonnebloemolie, cayennepeper, laurier, zout en peper.

*De kip is afkomstig van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel uit Amsterdam. Zoveel mogelijk van de gebruikte ingrediënten komt uit Nederland en vooral uit de nabijheid van restaurant Valuas.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, en/of sulfiet allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ)466,0
Kcal111,2
Vet4,1
Waarvan verzadigd vet1,7
Koolhydraten7,0
Waarvan suikers1,2
Eiwit8,3
Zout1

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)

0 beoordelingen

Beoordeel Restaurant Valuas Coq au vin van Eric Swaghoven (2x1p)

Klassieke Franse Coq au vin, één van Meesterkok Eric's eigen favorieten. Geperfectioneerd tijdens ..

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Ontvang nu €10 tegoed als nieuwe klant

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00