Prachtige combinatie van Coq au vin, geblancheerde snijbonen en basmatirijst om alle smaken mee samen te laten komen. In alles proeft u liefde voor eten.
Voor 1 persoon: 250gr coq au vin, 200gr snijbonen, 200gr rijst
Bereiding en meer informatie
Lees meer..
1. Direct uit de vriezer te gebruiken. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen 10-12 min in het kokende water.
3. Beoordeel de warmte.
4. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakkingen af en gebruik naar wens. (Mogelijk teveel aan vocht bij de bonen kan worden afgegoten.)
Tip: Serveer met vers gesneden peterselie en/of een lente-uitje.
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.
Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/
Eric is een zelfbenoemde 'Francofiel'. Al vanaf zijn jeugd kwam hij veel in Frankrijk en maakte hij kennis met de Franse keuken. Eric is dan ook erg van de Franse stijl en in de aparte brasserie van restaurant Valuas zijn altijd Franse klassiekers te vinden. Deze klassieke Coq au vin, met uiteraard champignons, ui en laurier is geperfectioneerd tijdens zijn werk in die Franse keukens. Niet voor niets één van Meesterkok Eric's eigen favorieten. Zelf serveert hij hem het liefst in een mooi pasteibakje wat hij net wat zompig laat worden.
Suggestie van Grapedistrict: Volgt!
Kippendijen, snijbonen, rijst, champignons, ui, rode wijn, kippenbouillon, peterselie, room, roomboter, bloem, zonnebloemolie, cayennepeper, laurier, zout en peper.
*De kip is afkomstig van wild en gevogelte specialist Pieter van Meel uit Amsterdam. Zoveel mogelijk van de gebruikte ingrediënten komt uit Nederland en vooral uit de nabijheid van restaurant Valuas.
Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose en/of sulfiet allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 435,6 |
Kcal | 103,4 |
Vet | 2,7 |
Waarvan verzadigd vet | 1,3 |
Koolhydraten | 13,2 |
Waarvan suikers | 0,7 |
Eiwit | 4,7 |
Zout | 1,0 |
Prachtige combinatie van Coq au vin, geblancheerde snijbonen en basmatirijst om alle smaken mee same..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen