Menu
0
Klantwaardering 9,7
Trek? Snel klaar
No waste -> maanden houdbaar
Geen conserveringsmiddelen, puur smaak

€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
ChoCocolate
ChoCocolate
€5,99Incl. btw
Op voorraad

IJs van cacao met kokosmelk, vanille en versgeperst sinaasappelsap. Discover a world of flavour! Lees meer..

Bezorging maandag, woensdag en vrijdag tussen 17u - 22u
  • Gekookt door topchefs

  • Snel bij u thuisbezorgd

  • Trek? Makkelijk en snel klaar

  • Lang houdbaar

Bereiding en meer informatie

Professor Grunschnabel 

Professor Grunschnabel maakt al sinds 2003 superlekker ijs in hele bijzondere, avontuurlijke, perfect gebalanceerde smaken. We doen dat van de allermooiste verse ingrediënten. Betoverend lekker en speels ijs, dat ook nog eens 100% plantaardig is.

Waar komt de naam Professor Grunschnabel vandaan? Veel mensen zijn daar nieuwsgierig naar. Een Professor is het tegenovergestelde van een Grunschnabel: een bedaarde geleerde tegenover een jonge spring-in-het-veld met veel praatjes. De merknaam staat symbool voor spelen en leren, de contrasten in onze ijs-smaken, maar ook de overtuiging dat je nooit te oud of te jong bent om te leren.

Vegan, vrij van allergenen, en vol van smaak. IJs zoals wij dat zelf willen eten, gewoon superlekker èn voor iedereen.

Kijk voor meer informatie ook op: www.grunschnabel.com

ChoCocolate

IJs van cacao met kokosmelk, vanille en versgeperst sinaasappelsap

Deze smaak is geïnspireerd op de zoon van Pepijn, Nathan, die toen nog maar drie jaar oud was. Hij hield erg van de fruitsmaken die ons assortiment toen al kende, maar klaagde dat hij chocolade ijs miste. Omdat Pepijn geen melk wilde gebruiken, dacht hij altijd dat chocolade ijs maken onmogelijk was. Toen hij echter kokosmelk ontdekte, besloot hij het eens te proberen. Nathan keurde het idee en het resultaat goed. Sindsdien hebben we al veel mensen blij gemaakt met dit heerlijke lactosevrije chocolade ijs, wat we om voor de hand liggende redenen ChoCocolate noemen.

Eten van het ijs

Eat while frozen!  

Tip: Zet het ijs een kwartier van te voren buiten de vriezer, zodat je makkelijker kan scheppen.

Maak er een nagerecht van! 

Houd het simpel met wat vers fruit en/of gekruimelde koek, of ga los en maak een vegan ijstaart met chocolade amandelen (zie het recept hieronder).

IJstaart met chocolade amandelen (inspiratie: Mirjam van www.eatpurelove.nl)

Dit heb je nodig voor 1 ijstaart:

Voor de bodem

  • 150 gram dadels zonder pit
  • 150 gram witte amandelen (of amandelmeel)
  • 2 el gesmolten kokosolie
  • snuf zout

Voor de vulling

  • 1 pot Chococo Latte van Prof. Grunschnabel
  • 1 pot Caramel Ocean Prof. Grunschnabel

Voor de topping

  • 75 gr amandelen
  • 1 tl cacaopoeder
  • 1 el ahornsiroop

Zo maak je hem:

  1. Maal alle ingrediënten voor de bodem in je keukenmachine. Houd ongeveer 1/3 deel apart.
  2. Bekleed jouw gekozen vormpjes met bakpapier en verdeel het mengsel voor de bodem hierover. Druk goed aan met een lepel.
  3. Zet je vormpjes een half uurtje in de vriezer en haal jouw gekozen ijssmaken eruit om (een beetje) te ontdooien.
  4. The choice is yours! Verdeel jouw gekozen smaak over de bodem en strijk glad met een lepel.
  5. Verkruimel over deze laag de rest van het mengsel voor de bodem. Zet je vegan ijstaartjes weer even in de vriezer om hard te worden.
  6. Giet tot slot ook de laatste laag vegan ijs en strijk weer glad met een lepel.
  7. You know the drill. Ook nu zet je de taartjes weer even in de vriezer.
  8. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  9. Meng in een kom de amandelen met het cacaopoeder en een eetlepel ahornsiroop.
  10. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verspreid de amandelen hierover.
  11. Bak de espresso-amandelen ongeveer 10 minuten in de oven.
  12. Laat ze even afkoelen en hak ze vervolgens in stukjes.
  13. Haal je ijstaartjes uit de vriezer, verwijder je ring, zet ze op een leuk bordje en strooi de amandelen erover.

Enjoy!

Of ga een keer los en maak een van onderstaande gerechten!

Sorbet ijstaart voor 10 personen, bekijk hier de inspiratie van Foodinista

Waffle ice cream sandwiches, bekijk hier de inspiratie van tothemoen

IJs met banaan uit de oven, bekijk hier de inspiratie van Corine

Brownie met ijs, bekijk hier de inspiratie van Rotterdamfood

Baked Alaska (ijs met cake eromheen), bekijk hier de inspiratie van ongewoonlekker

Enjoy!

Wijnsuggestie

Wijnsuggestie van Grapedistrict: Andrea Rinaldi Moscato d'Asti DOCG:Deze licht zoete en mousserende moscato uit het noorden van Italië is al genieten op zich. In combinatie met een heerlijk bolletje ijs is het al helemaal een groot feest! Het is verfrissend en nog laag in alcohol ook! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.

Ingrediënten 

Water, kokosmelk(34%), suiker, CACAO(3.4%), dextrose, sinaasappelsap(2.0%), inuline, vanille, Stabilisatoren: agar-agar, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, pectine.

Allergenen

Er zitten geen allergenen in dit product.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram 

Kilojoule (KJ)556,0
Kcal133,0
Vet5,0
Waarvan verzadigd vet4,0
Koolhydraten21,0
Waarvan suikers19,0
Eiwit1,35
Zout0

 

The Cool Market, EET ALTIJD LEKKER 

Reviews

0 beoordelingen

Specificaties

ChoCocolate

0 beoordelingen

Beoordeel Professor Grunschnabel ChoCocolate

IJs van cacao met kokosmelk, vanille en versgeperst sinaasappelsap. Discover a world of flavour!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis