IJs van heerlijk licht gebrande suiker en gekarameliseerde kokosmelk! Onze Vegan interpretatie van de populaire karamel zeezout. Discover a world of flavour! Lees meer..
Professor Grunschnabel maakt al sinds 2003 superlekker ijs in hele bijzondere, avontuurlijke, perfect gebalanceerde smaken. We doen dat van de allermooiste verse ingrediënten. Betoverend lekker en speels ijs, dat ook nog eens 100% plantaardig is.
Waar komt de naam Professor Grunschnabel vandaan? Veel mensen zijn daar nieuwsgierig naar. Een Professor is het tegenovergestelde van een Grunschnabel: een bedaarde geleerde tegenover een jonge spring-in-het-veld met veel praatjes. De merknaam staat symbool voor spelen en leren, de contrasten in onze ijs-smaken, maar ook de overtuiging dat je nooit te oud of te jong bent om te leren.
Vegan, vrij van allergenen, en vol van smaak. IJs zoals wij dat zelf willen eten, gewoon superlekker èn voor iedereen.
Kijk voor meer informatie ook op: www.grunschnabel.com
IJs van heerlijk licht gebrande suiker en gekarameliseerde kokosmelk! Onze Vegan interpretatie van de populaire karamel zeezout.
Onze Caramel Ocean is geïnspireerd op de karamel-fudge snoepjes die in de Vietnamese Mekong Delta gemaakt worden van gekarameliseerde kokosmelk en een beetje suiker, en is onze vegan interpretatie van de populaire smaak karamel zeezout. We maken voor dit ijs eerst twee soorten karamel-brokken, namelijk suiker- en kokoskaramel, in een speciaal voor ons gemaakte machine die we “Henk de Tank” noemen.
Eat while frozen!
Tip: Zet het ijs een kwartier van te voren buiten de vriezer, zodat je makkelijker kan scheppen.
Houd het simpel met wat vers fruit en/of gekruimelde koek, of ga los en maak een vegan ijstaart met chocolade amandelen (zie het recept hieronder).
IJstaart met chocolade amandelen (inspiratie: Mirjam van www.eatpurelove.nl)
Dit heb je nodig voor 1 ijstaart:
Voor de bodem
Voor de vulling
Voor de topping
Zo maak je hem:
Enjoy!
Of ga een keer los en maak een van onderstaande gerechten!
Sorbet ijstaart voor 10 personen, bekijk hier de inspiratie van Foodinista
Waffle ice cream sandwiches, bekijk hier de inspiratie van tothemoen
IJs met banaan uit de oven, bekijk hier de inspiratie van Corine
Brownie met ijs, bekijk hier de inspiratie van Rotterdamfood
Baked Alaska (ijs met cake eromheen), bekijk hier de inspiratie van ongewoonlekker
Enjoy!
Wijnsuggestie van Grapedistrict: Andrea Rinaldi Moscato d'Asti DOCG:Deze licht zoete en mousserende moscato uit het noorden van Italië is al genieten op zich. In combinatie met een heerlijk bolletje ijs is het al helemaal een groot feest! Het is verfrissend en nog laag in alcohol ook! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.
Water, kokosmelk(32%), suiker, zout, cacaoboter, kokosolie, CACAO(0,02%), vanille, Stabilisatoren: agar-agar, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom
Niet geschikt voor mensen met een cacao allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 519,0 |
Kcal | 124,0 |
Vet | 4,0 |
Waarvan verzadigd vet | 4,0 |
Koolhydraten | 19,0 |
Waarvan suikers | 18,0 |
Eiwit | 1,35 |
Zout | 0,5 |
IJs van heerlijk licht gebrande suiker en gekarameliseerde kokosmelk! Onze Vegan interpretatie van d..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen