Sluiten

    Café El Khatib

    € 5,99 Op voorraad
    IJs van bitterzoete Arabica-koffie met kardemom en vanille in kokosmelk. Discover a world of flavour!... Toon meer
    • Flexibiliteit, gemak en fantastisch eten!
    • Gratis bezorging vanaf €60,-

    Productomschrijving

    Professor Grunschnabel 

    Professor Grunschnabel maakt al sinds 2003 superlekker ijs in hele bijzondere, avontuurlijke, perfect gebalanceerde smaken. We doen dat van de allermooiste verse ingrediënten. Betoverend lekker en speels ijs, dat ook nog eens 100% plantaardig is.

    Waar komt de naam Professor Grunschnabel vandaan? Veel mensen zijn daar nieuwsgierig naar. Een Professor is het tegenovergestelde van een Grunschnabel: een bedaarde geleerde tegenover een jonge spring-in-het-veld met veel praatjes. De merknaam staat symbool voor spelen en leren, de contrasten in onze ijs-smaken, maar ook de overtuiging dat je nooit te oud of te jong bent om te leren.

    Vegan, vrij van allergenen, en vol van smaak. IJs zoals wij dat zelf willen eten, gewoon superlekker èn voor iedereen.

    Kijk voor meer informatie ook op: www.grunschnabel.com

    Café El Khatib

    IJs van bitterzoete Arabica-koffie met kardemom en vanille in kokosmelk

    Deze smaak is gebaseerd op wat ze in het Midden Oosten Turkse koffie noemen: zoete Arabica koffie met kardemom. In een vorige leven was onze oprichter als accountmanager bij kledingmerk Oilily, daardoor o.a. verantwoordelijk voor de Oilily-winkel in Beiroet van femme fatale Adèle El Khatib. Voorafgaand aan een van haar zakenreizen naar de showroom in Alkmaar, vroeg ze hem wat hij uit Beiroet zou willen hebben. In een opwelling vroeg hij om koffie met kardemom. In Nederland vroeg ze hem gekscherend hem hoe hij deze koffie had leren kennen, aangezien ze wist dat hij nooit in Beiroet was geweest. Toen hij haar vertelde "van je zuiderburen", riep ze "Ha! Ik wist het! En mijn man wist het ook!". Naar aanleiding van dit incident is deze smaak naar haar vernoemd, uiteraard met haar zegen.

    Eten van het ijs

    Eat while frozen!  

    Tip: Zet het ijs een kwartier van te voren buiten de vriezer, zodat je makkelijker kan scheppen.

    Maak er een nagerecht van! 

    Houd het simpel met wat vers fruit en/of gekruimelde koek, of ga los en maak een van onderstaande gerechten!

    Sorbet ijstaart voor 10 personen, bekijk hier de inspiratie van Foodinista

    Waffle ice cream sandwiches, bekijk hier de inspiratie van tothemoen

    IJs met banaan uit de oven, bekijk hier de inspiratie van Corine

    Brownie met ijs, bekijk hier de inspiratie van Rotterdamfood

    Baked Alaska (ijs met cake eromheen), bekijk hier de inspiratie van ongewoonlekker

    Enjoy!

    Wijnsuggestie

    Wijnsuggestie van Grapedistrict: Andrea Rinaldi Moscato d'Asti DOCG: Deze licht zoete en mousserende moscato uit het noorden van Italië is al genieten op zich. In combinatie met een heerlijk bolletje ijs is het al helemaal een groot feest! Het is verfrissend en nog laag in alcohol ook! Hier te bestellen, of kijk op www.grapedistrict.nl voor nog veel meer mogelijkheden.

    Ingrediënten 

    Water, kokosmelk (34%), suiker, dextrose, inuline, koffie (0,8%), kardemom, vanille, stabilizatoren: agar-agar, johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, pectine.

    Allergenen

    Er zitten geen allergenen in dit product.

    *Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

    Voedingswaarde per 100 gram 

    Kilojoule (KJ)490,0
    Kcal117,0
    Vet4,0
    Waarvan verzadigd vet4,0
    Koolhydraten19,0
    Waarvan suikers17,0
    Eiwit0,83
    Zout0

     

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Aanbevolen

    Ook nog lekker!

    Recent bekeken

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »