Hand gerolde aspergekroketten (4st. oven of airfryer) van de kroketterie van SVH meesterkok Eric Swaghoven. Prachtige luxe snack om jezelf en/of je gasten mee te verwennen.
4st. van +/- 85 gr
Bereiding, tips en meer informatie
Lees meer..
1. Ontdooien. Laat de kroketten voor gebruik rustig ontdooien via de ontdooistand van de magnetron of door ze 3-4 uur in de koelkast te leggen.
2. Oven: Verwarm voor op 230-240 graden en leg de ontdooide kroketten circa 6-8 min op een ovenrek op vetvrijpapier met ruimte tussen de kroketten in de oven en beoordeel de warmte en krokantheid (na 1 min uit de oven is de korst optimaal)
3. Airfryer: Verwarm voor op 200 graden en leg de ontdooide kroketten circa 8 min in de airfryer en beoordeel de warmte en krokantheid (na 1 min uit de airfryer is de korst optimaal)
Tip: Serveer met bieslook-, kerrie-, mosterd- of citroenmayonaise.
Maak een mooie salade van bijvoorbeeld sla, groenten (asperges!?), noten en een dressing en serveer er 2 kroketten bovenop. Of op de meer klassieke wijze als lunch met getoast brood. Geniet!
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel.
Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/
In de kroketterie van Eric worden de kroketten en bitterballen nog met de hand gerold. Er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van duurzaam en regionaal geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Toegevoegde kunstmatige stoffen worden uiteraard achterwege gelaten. Het resultaat is een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. Misschien wel de allerlekkerste kroketten en bitterballen die er zijn.
Deze aspergekroket is een tijdelijke seizoenstopper. Een heerlijke en prachtige luxe snack.
Suggestie van Grapedistrict: Volgt!
Serveer de kroketten aan jezelf, je gezin, familie of vrienden en geef ze de borrelhap of voorgerecht waarvan ze versteld zullen staan!
Asperge ragout / Salpicon: 40% aardappel bouillon (water, aardappel, kruiden & specerijen), 20% asperges, TARWEBLOEM (GLUTEN), ROOMBOTER (MELK), MAISZETMEEL, uien, KOKSROOM (MELK), KIPPEN-EI-DOOIER, kruiden & specerijen. Panade: PANEERMEEL (TARWEBLOEM (GLUTEN), zout, gist, gerstemoutextract), glucosestroop, suiker, dextrose, BLOEM (GLUTEN), verdikkingsmiddel E466, stabilisator E450, zuurteregelaar E500.
Niet geschikt voor mensen met een gluten, ei en melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Kilojoule (KJ) | 610,7 |
Kcal | 144,8 |
Vet | 3,9 |
Waarvan verzadigd vet | 2,4 |
Koolhydraten | 24,6 |
Waarvan suikers | 7,1 |
Eiwit | 1,9 |
Zout | 1,7 |
Hand gerolde aspergekroketten (4st. oven of airfryer) van de kroketterie van SVH meesterkok Eric Swa..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen